Ανακοίνωση του ΓΕΛ Καλαμπάκας για τις εγγραφές μαθητών/τριών στην Α’ τάξη

0 373

Για την ολοκλήρωση των εγγραφών των μαθητών/τριών στην Α’ τάξη των Γενικών Λυκείων παρακαλούνται οι γονείς/κηδεμόνες να προσέλθουν στο Λύκειο υποδοχής από τη Δευτέρα 25/6/2018 έως και την Παρασκευή 29/6/2018 υποβάλλοντας τα παρακάτω δικαιολογητικά:

α. Έντυπο της Αίτησης Εγγραφής

β. Υπεύθυνη Δήλωση του ν. 1599/1986 (Α’ 75), του κηδεμόνα του/της μαθητή/τριας ή του/της ιδίου/ας αν είναι ενήλικος/η στην οποία θα δηλώνονται:

αα) Η νομιμότητα της άσκησης της κηδεμονίας σε περίπτωση που ο/η μαθητής/τρια είναι ανήλικος/η.

ββ) Η αποδοχή της ηλεκτρονικής ενημέρωσης για ζητήματα της πορείας φοίτησης του/της μαθητή/τριας, καθώς και η ηλεκτρονική διεύθυνση για την παραλαβή των ηλεκτρονικών μηνυμάτων ή ο αριθμός του τηλεφώνου στο οποίο θα αποστέλλονται τα SMS.

γγ) Ότι ο/η εγγραφόμενος/η μαθητής/τρια δεν φοιτά σε άλλο Γενικό Λύκειο ή Επαγγελματικό Λύκειο ή σχολείο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης οποιουδήποτε Υπουργείου ή σε σχολή της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης ή στο μεταλυκειακό έτος-τάξη μαθητείας των ΕΠΑ.Λ. ή σε Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) ή αντίστοιχων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων του εξωτερικού.

δδ) Ότι ο/η εγγραφόμενος/η μαθητής/τρια δεν είναι κάτοχος Απολυτηρίου ΕΠΑ.Λ.

στ. Φωτοαντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας του/της μαθητή/τριας ή Πιστοποιητικό του Δήμου/Δημοτικής Ενότητας στα Μητρώα του οποίου είναι εγγεγραμμένος/η ο/η μαθητής/τρια, εφόσον δεν έχει δελτίο αστυνομικής ταυτότητας.

γ. Εκτύπωση της Ηλεκτρονικής Δήλωσης Προτίμησης

Τα έγγαφα α και β θα παρέχονται προς συμπλήρωση από το Λύκειο εγγραφής ενώ το έγγραφο γ θα προσκομίζεται από τους γονείς/κηδεμόνες στο Λύκειο εγγραφής

Σε περίπτωση που δεν γνωρίζουν το Λύκειο υποδοχής παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το Γυμνάσιο αποφοίτησης. Οι μαθητές/τριες που δεν πρόλαβαν να κάνουν Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής – Δήλωση Προτίμησης μπορούν να την υποβάλουν κατά τη δεύτερη περίοδο των Ηλεκτρονικών Αιτήσεων Εγγραφής – Δηλώσεων Προτίμησης στο e-εγγραφές (https://e-eggrafes.minedu.gov.gr) από τη Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018 έως και την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018 (14.00).                                                                              

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ
ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΣΤΑΥΡΑΚΗΣgeniko lykeio kalampakasIMG 9377

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.