Ευχαριστήριο του Τοπικού Συμβούλου Καστρακίου Γιώργου Γκόγκου για επίλυση προβλήματος του χωριού

Αξιότιμοι Κύριοι/ες , με την κοινοποίηση της παρούσας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους αυτούς που στη συνέχεια της εισήγησής μου προς το Δήμο Καλαμπάκας

0 204

Αξιότιμοι Κύριοι/ες , με την κοινοποίηση της παρούσας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους αυτούς που στη συνέχεια της εισήγησής μου προς το Δήμο Καλαμπάκας

Αξιότιμοι Κύριοι/ες , με την κοινοποίηση της παρούσας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους αυτούς που στη συνέχεια της εισήγησής μου προς το Δήμο Καλαμπάκαςτην 20/07/2015 , συνδράμανε εν μέσω αυτής της οικονομικής ασφυξίας , να αποκατασταθεί το οδικό δίκτυο στην οδό Μαμάτα –που οδηγεί στο κοιμητήριο- στο Τ.Δ Καστρακίου.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Κο Ευστάθιο Παπαγεωργόπουλο(χωματουργικές εργασίες) για την ποιότητα κατασκευής αλλά και το χρόνο αποπεράτωσης του έργου.

Καστράκι 03 Αυγούστου 2015
Γκόγκος Β. Γεώργιος
Τοπικός Σύμβουλος Καστρακίου
———————————————————————
——————————————–
Η εισήγησή μου προς τον Δήμο Καλαμπάκας την 20/07/2015

Καστράκι 20 Ιουλίου 2015

ΠΡΟΣ:
1. Δήμαρχο Καλαμπάκας
2. Πρόεδρο ΤΚ Καστρακίου
3. Αντιδήμαρχο Έργων Δήμου Καλαμπάκας

ΑΙΤΗΣΗ – ΑΝΑΦΟΡΑ

Του Γεωργίου Γκόγκου , Τοπικού Συμβούλου Καστρακίου.

///////////////////////////////////////////

Το τελευταίο διάστημα στο Καστράκι και συγκεκριμένα στο δρόμο που οδηγεί προς το κοιμητήριο ( οδός Μαμάτα) ο δρόμος έχει λακούβες και ανοίγματα που καλύπτονται επιφανειακά με χαλίκι και άμμο . Αποτέλεσμα αυτού είναι να καταστρέφονται τα αυτοκίνητα αλλά και να υπάρχει μεγάλο πρόβλημα τόσο για τους κατοίκους αλλά και για τα δίκυκλα εξαιτίας της ολισθηρότητας του άμμου και του χαλικιού. Επίσης από το σημείο περνάνε αρκετοί τουρίστες διότι το GPS , τους υποδεικνύει τον εν λόγω δρόμο ως συντομότερο για να κατευθυνθούν προς Γιάννενα κλπ.
Εκτός και αν το συγκεκριμένο έργο δεν έχει ολοκληρωθεί τεχνικά. Αν συμβαίνει αυτό απαντήστε μου εγγράφως πότε θα ολοκληρωθεί και θα επιστρέψει το οδικό δίκτυο στην πρωτύτερη του μορφή.
Για να μην γινόμαστε αποδέκτες αρνητικών σχολίων από τους Τουρίστες αλλά και για να μην έχουμε κάποιο ατύχημα ,

Παρακαλώ πολύ όπως προβείτε σε άμεση ασφαλτόστρωση του οδικού δικτύου.

Καστράκι 20 Ιουλίου 2015

Γκόγκος Β. Γεώργιος

Τοπικός Σύμβουλος Καστρακίου

{jcomments off}

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.