Ευχαριστήριο προς τον Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ.κ. Σεραφείμ από την Μουσική Σχολή Καλαμπάκας

Σεβασμιώτατε , Η Μουσική Σχολή του Δήμου Καλαμπάκας και το εργαζόμενο σ’ αυτή διδακτικό προσωπικό

0 259

Σεβασμιώτατε , Η Μουσική Σχολή του Δήμου Καλαμπάκας και το εργαζόμενο σ’ αυτή διδακτικό προσωπικό

Σεβασμιώτατε , Η Μουσική Σχολή του Δήμου Καλαμπάκας και το εργαζόμενο σ’ αυτή διδακτικό προσωπικό νιώθουμε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας , εσάς προσωπικά, καθώς και την Ιερά Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων και να σας εκφράσουμε τις θερμότατες ευχαριστίες μας για την ανέγερση του νέου κτηρίου της Μουσικής Σχολής.

Ο καθένας που θα επισκεφτεί το νέο κτήριο της Μουσικής Σχολής μπορεί εύκολα να διαπιστώσει από κοντά την αμέριστη προσπάθεια της τοπικής μας Εκκλησίας να συμβάλλει για ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας ζωής, και σίγουρα ένα τέτοιο έργο αποτελεί ανακούφιση για τους συμπολίτες μας στην τόσο δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Στο χώρο του νέου κτηρίου στεγάζονται πλέον τα τμήματα εκμάθησης μουσικών οργάνων και θεωρητικών μαθημάτων, η Δημοτική Φιλαρμονική, studio παραγωγής ήχου, μουσικά σύνολα και χορωδίες και αποτελεί έτσι ένα ζωντανό πολιτιστικό κύτταρο της πόλης.

Έχετε μεριμνήσει να δημιουργήσετε ένα κτήριο πρότυπο Μουσικής Σχολής φανερώνοντας έτσι την αγάπη σας για την παιδεία των νέων του τόπου και την αγωνία σας για τη σωστή διαπαιδαγώγησή τους.

Η θεάρεστη σας αυτή ενέργεια που έρχεται σε συνέχεια της πλούσιας διαχρονικά προσφοράς σας, φανερώνει την εσωτερική σας καλλιέργεια , τον ωραίο χαρακτήρα σας, την κατά Θεό παιδεία σας , αλλά και τη μεγάλη σας αγάπη για τον πολιτισμό και τη μουσική , τους νέους και την πόλη μας.

Η στήριξη σας για την εκπόνηση ενός τόσο μεγάλου έργου μας δίνει τη δύναμη να εργαστούμε με περισσότερο μεράκι και να καταβάλλουμε τη μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια προσφέροντας στους σπουδαστές μας ποιοτικότερη μουσική εκπαίδευση , αλλά και να τους μεταλαμπαδεύσουμε την αγάπη για προσφορά και στις άλλες κοινωνικού και θρησκευτικού χαρακτήρα εκδηλώσεις αναβαθμίζοντας έτσι τα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής μας.

Θέλουμε να γνωρίζετε ότι οι μαθητές μας συνοδευόμενοι από την ευλογία σας επισκέπτονται γεμάτοι ευγνωμοσύνη τους χώρους της Μουσικής Σχολής και νιώθουν μεγάλη τιμή για το προσωπικό σας ενδιαφέρον και τη φροντίδα που δείξατε.

Η Ιερά Μητρόπολή μας έθεσε το θεμέλιο λίθο στο ευαίσθητο και δύσκολο έργο που επιτελούμε.

Δεν ξεχνάμε ποτέ ότι είσθε ο Σεβασμιότατός μας, που μας συνδέει πνευματική σχέση και έχουμε πάντα την ανάγκη να τελούμε υπό την σκέπη σας.
Προσευχόμαστε ο Πανάγαθος Θεός να σας χαρίζει πάντοτε Υγεία , Δύναμη και Μακροημέρευση.

Η ΔΝΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

moysikh sxolh5moysikh sxolh6moysikh sxolh7moysikh sxolh8moysikh sxolh9moysikh sxolh10moysikh sxolh13

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.