Εξιχνιάστηκαν περιπτώσεις κλοπής σε Καλαμπάκα και Τρίκαλα

0 903

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ανδρών και άγνωστων μέχρι στιγμής συνεργών τους

Κατασχέθηκαν κοσμήματα, τιμαλφή, χρηματικό ποσό και  Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο

Από το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπής από οικίες που διαπράχθηκαν σε περιοχές του νομού Τρικάλων και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ανδρών και άγνωστων, μέχρι στιγμής, συνεργών τους.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δράστες, εκμεταλλευόμενοι την απουσία των ενοίκων, διέπραξαν τις εξής περιπτώσεις κλοπής:

 

  • κατά το χρονικό διάστημα από 11 έως 14-08-2018, μετέβησαν σε οικία σε περιοχή των Τρικάλων και αφού διέρρηξαν μπαλκονόπορτα αυτής, εισήλθαν στο εσωτερικό και αφαίρεσαν κοσμήματα και ρολόγια χειρός,
  • την 13/14-07-2021, μετέβησαν με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του ενός από τους δράστες, σε οικία σε περιοχή του Δήμου Τρικκαίων,  την οποία διέρρηξαν, αφαιρώντας κοσμήματα και το χρηματικό ποσό των -7.000- ευρώ &
  • την 20-08-2021, διέρρηξαν παράθυρο οικίας στην Καλαμπάκα και αφαίρεσαν από το εσωτερικό κοσμήματα και το χρηματικό ποσό των -200- ευρώ.

 

Σε νομότυπες έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των -500- ευρώ και κοσμήματα – τιμαλφή (ρολόγια χειρός, σκουλαρίκια, δαχτυλίδια, μενταγιόν, αλυσίδες χειρός και λαιμού κ.ά)

Όπως προέκυψε, μέρος των κατασχεθέντων αντικειμένων είχε αφαιρεθεί από τους παθόντες, στους οποίους και αποδόθηκε.

Επιπλέον, κατασχέθηκε και το προαναφερόμενο όχημα, ως μέσο διευκόλυνσης της παράνομης δραστηριότητάς τους.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ από το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων ερευνάται η εμπλοκή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr