Εξαιρετική εμφάνιση του νεαρού αθλητή της ΜΟ.ΛΕ. Καλαμπάκας Γιώργου Σκούρτη στον αγώνα Moto Cross στο Πρίνος

" Πήρε το «βάπτισμα του πυρός» στο Moto-cross ο νεαρός Αθλητής της ΜΟ.ΛΕ.Κ Σκούρτης Γεώργιος. "

0 1.189

Με μια καλή εμφάνιση ξεκίνησε τους αγώνες Moto-cross ο νεαρός Καλαμπακιώτης Σκούρτης Γεώργιος .

Σε έναν άψογα προετοιμασμένο αγώνα που διοργανώθηκε στην πίστα του Δ. Δ. Πρίνους από τον Μ.Α.Ο.Κ & την Μ.Α.Σ.Τ , κατέκτησε την 4η θέση στην κατηγορία ΜΧ 65, απέναντι σε συνομηλίκους του αναβάτες, οι οποίοι αγωνίζονται 2 ή και περισσότερα χρόνια στα ελληνικά πρωταθλήματα motocross.

Ο 10χρονος αναβάτης ξεκίνησε «μουδιασμένος» τα ελεύθερα δοκιμαστικά και τους χρονομετρημένους γύρους, μιας και ήταν η 1η του συμμετοχή σε αγώνα Moto-cross. Γύρο με τον γύρο όμως απέκτησε την αυτοπεποίθηση που χρειαζόταν, με αποτέλεσμα το χρονόμετρο να σταματήσει στο 3:36,911.
Στην διαδικασία του αγώνα , μια μηχανική βλάβη που παρουσιάστηκε στο 1ο σκέλος είχε σαν αποτέλεσμα την εγκατάλειψή του και του στέρησε την δυνατότητα να διεκδικήσει κάτι καλύτερο. Μετά από φιλότιμη προσπάθεια η ομάδα του κατάφερε – εν μέρει – να επιδιορθώσει τη βλάβη. Ο νεαρός αναβάτης με αρκετό κόπο αλλά και πολύ πείσμα κατάφερε να τερματίσει στο 2ο σκέλος, ρίχνοντας τον ατομικό του χρόνο στο 2:48,714 , δηλ. 48 sec. πιο γρήγορα από τον χρόνο που πέτυχε στις δοκιμές. Αυτό από μόνο του και μάλιστα στον 1ο του αγώνα δείχνει ότι τα περιθώρια βελτίωσής του είναι πολύ μεγάλα.

Ο επόμενος αγώνας θα πραγματοποιηθεί στην Βισαλτία Σερρών στις 4/11/2018.

Η ΜΟ.ΛΕ.Κ και ο χορηγός του «ΕΚΟ Skourtis» θα είναι δίπλα του.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.