Ευάγγελος Καραγιάννης – Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο συνδυασμό ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ

0 1.461

Είμαι πατέρας δύο παιδιών. Διετέλεσα ταμίας στον Αγροτικό Συνεταιρισμό ΚΑΠΝΙΚΗ Ριζώματος Τρικάλων.

Ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος νεοσύστατου αγροτικού συνεταιρισμού με σκοπό την καλλιέργεια βιολογικών αρωματικών φυτών και λαχανικών.

Διετελώ Πρόεδρος Του Αγροτικού Συνεταιρισμού  Καπνού ‘ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΓΗ’ και Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΟΕΒ Βασιλικής τα τελευταία είκοσι χρόνια περίπου.

Δραστηριοποιούμαι στον αγροτικό χώρο καλλιεργώντας υδροπονικές, θερμοκηπιακές,  βιολογικές και συμβατικές εκτάσεις από το 1990 έως και σήμερα.

Γνωρίζοντας από πρώτο χέρι και έχοντας βιώσει αρκετά χρόνια τις ανάγκες αλλά και τα προβλήματα του τόπου μας και του απαιτητικού επαγγέλματος που εξασκώ θέτω τον εαυτό μου υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο στη μάχη των επερχόμενων δημοτικών εκλογών.

Δεν είχα ποτέ ανάγκη προσωπική για τίτλους και αξιώματα, ούτε για επιβεβαίωση, αλλά η εμπειρία των τόσων χρόνων δε μου αφήνει πλέον περιθώρια να απέχω από τα κοινά.

Γνωρίζω καλά ότι μόνο η άμεση ενασχόληση και η κατάληψη των καίριων θέσεων εκεί που παίρνονται οι αποφάσεις μπορούν να παράγουν έργα, τα οποία την τελευταία πενταετία ακούγονται και παρουσιάζονται μόνο κατά την προεκλογική περίοδο.

Ο τόπος μας έχει ανάγκη από υπεύθυνα και ικανά άτομα.

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.