Έτοιμο το τοπικό ΠΑΣΟΚ για τις εκλογές της Κυριακής

Στην τελική ευθεία βρίσκονται τα στελέχη του τοπικού ΠΑΣΟΚ για την εκλογή νέου προέδρου, αφού απομένουν δύο μέρες μέχρι την εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής.

0 370

Στην τελική ευθεία βρίσκονται τα στελέχη του τοπικού ΠΑΣΟΚ για την εκλογή νέου προέδρου, αφού απομένουν δύο μέρες μέχρι την εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής. Στην τελική ευθεία βρίσκονται τα στελέχη του τοπικού ΠΑΣΟΚ για την εκλογή νέου προέδρου, αφού απομένουν δύο μέρες μέχρι την εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής.
Οι κάλπες θα στηθούν στα εκλογικά κέντρα που βρίσκονται στο δήμο Τρικκαίων στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου καθώς και στους δήμους που το κόμμα διαθέτει δημοτικές οργανώσεις.
Η ψηφοφορία θα ξεκινήσει στις 9 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 6 το απόγευμα, οπότε και οι εφορευτικές επιτροπές θα ξεκινήσουν την καταμέτρηση των ψήφων.
Όπως είπε στην «Ε» ο συντονιστής της Ν.Ε. Τρικάλων Σωφρ. Ποντικάκης, ήδη έχουν αποσταλεί από την Χαρ. Τρικούπη οι εκλογικοί κατάλογοι των μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ που στο νομό μας ανέρχονται συνολικά σε 14.000 περίπου.
Επίσης από προχθές άρχισαν να φτάνουν και οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές που προωθούνται από δύο σε κάθε δημοτική οργάνωση, ενώ στην πόλη των Τρικάλων θα υπάρχουν περισσότεροι αφού θα στηθούν συνολικά 10 κάλπες.
Στο μεταξύ, χθες το βράδυ συνεδρίασε η Ν.Ε. για τον καθορισμό των τελευταίων λεπτομερειών σχετικά με την εκλογική διαδικασία της Κυριακής, ενώ αναμένονταν να κατατεθεί πρόταση τόσο από τον κ. Ποντικάκη όσο και από την δημοτική οργάνωση δήμου Τρικκαίων για την εύρεση νέων ισόγειων γραφείων του κόμματος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το θέμα των γραφείων του ΠΑΣΟΚ στα Τρίκαλα είχε τεθεί και πριν από ενάμιση περίπου χρόνο όταν είχε έρθει στα Τρίκαλα ο πρώην βουλευτής Σπ. Βούγιας.
Τα εκλογικά κέντρα
Τα εκλογικά κέντρα του ΠΑΣΟΚ στο νομό Τρικάλων είναι τα εξής:
Δήμος Βασιλικής: καφενείο Κουτάλα (Βασιλική), Δήμος Γόμφων: γραφείο δημοτικής οργάνωσης Γόμφων (Λυγαριά), Δήγμος Εστιαιώτιδας: καφετέρια Γ. Γκουγκαρά (Μεγαλοχώρι), Δήμος Καλαμπάκας: γραφείο δημοτικής οργάνωσης (Καλαμπάκα), Δήμος Καλλιδένδρου: ΚΑΠΗ (Φωτάδα), Δήμος Κλεινοβού: καφενείο Εμ. Κουκουράβα (γέφυρα Κουκουράβα-Καλαμπάκα), Δήμος Κόζιακα: Κοινοτικό κατάστημα Πρίνους (Πρίνος), Δήμος Μαλακασίου: Δημαρχείο (Παναγία), Δήμος Μεγ. Καλυβίων: Δημαρχείο (Μεγ. Καλύβια), Δήμος Οιχαλίας: καφενείο Αθ. Λόη (Οιχαλία), Δήμος Παληοκάστρου: Δημαρχείο (Παλαιόπυργος), Δήμος Παραληθαίων: δημοτική αίθουσα εκδηλώσεων (Ρίζωμα), Δήμος Πελινναίων: κέντρο «Φαντασία» (παράγκα διασταύρωση Ταξιαρχών), Δήμος Πιαλείων: καφενείο Πινακούλια (Φήκη), Δήμος Πύλης: καφενείο Δήμητρας Μπλετσογιάννη (Πύλη), Δήμος Τρικκαίων: Πνευματικό Κέντρο, Δήμος Τυμφαίων: καφενείο Αικατερίνης Φατλέ (Κονισκός), Δήμος Φαλώρειας: καφενείο Δ. Παπαβασιλείου (Κεφαλόβρυσο), Δήμος Φαρκαδόνας: γραφείο δημοτικής οργάνωσης (Φαρκαδόνα) και Δήμος Χασίων: πρατήριο Ζήση Γιαννούλα (Μύκανη).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.