Εθελοντική αιμοδοσία στη ΣΜΥ

Τη Δευτέρα 07 Δεκεμβρίου 2009 και ώρα 09:00 θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία στο Ιατρείο της Σχολής από την ομάδα αιμοληψίας, σε συνεργασία με το προσωπικό του Σταθμού αιμοδοσίας του Γ.Ν.Ν. Τρικάλων.

0 115

Τη Δευτέρα 07 Δεκεμβρίου 2009 και ώρα 09:00 θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία στο Ιατρείο της Σχολής από την ομάδα αιμοληψίας, σε συνεργασία με το προσωπικό του Σταθμού αιμοδοσίας του Γ.Ν.Ν. Τρικάλων. Τη Δευτέρα 07 Δεκεμβρίου 2009 και ώρα 09:00 θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία στο Ιατρείο της Σχολής από την ομάδα αιμοληψίας, σε συνεργασία με το προσωπικό του Σταθμού αιμοδοσίας του Γ.Ν.Ν. Τρικάλων.  Σκοπός της εθελοντικής αιμοδοσίας του στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού της Φρουράς Τρικάλων, είναι η κοινωνική προσφορά και η δημιουργία ικανού αποθέματος αίματος στο Στρατό.

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης του προσωπικού για την εθελοντική προσφορά προς τον συνάνθρωπο πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009 και ώρα 07:30, στην Αίθουσα Διαλέξεων του Κέντρου Ψυχαγωγίας Σπουδαστών της Σχολής, ενημερωτική ομιλία από τον Ιατρό της Σχολής Λγό (ΥΙ) Καϊτανίδη Κωνσταντίνο, με θέμα την Αιμοδοσία προς το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό της Φρουράς Τρικάλων.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.