Εργαζόμενοι Βοήθεια στο Σπίτι – Συνάντηση με τον κ. Βύρωνα Μπουτίνα

Συνάντηση με το Δήμαρχο Καλαμπάκας πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί, οι εργαζόμενοι του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» του Νέου Καλλικράτιου Δήμου Καλαμπάκας.

0 224

Συνάντηση με το Δήμαρχο Καλαμπάκας πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί, οι εργαζόμενοι του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» του Νέου Καλλικράτιου Δήμου Καλαμπάκας.

Συνάντηση με το Δήμαρχο Καλαμπάκας πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί, οι εργαζόμενοι του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» του Νέου Καλλικράτιου Δήμου Καλαμπάκας. Οι εργαζόμενοι εξέφρασαν τις ανησυχίες τους σχετικά με τη συνέχιση ή όχι του Προγράμματος και τον τρόπο υλοποίησής του από τις αρχές του νέου έτους.

Ο Δήμαρχος άκουσε με προσοχή τα προβλήματα και τα αιτήματα τους και στη συνέχεια τους διαβεβαίωσε ότι η «Βοήθεια στο Σπίτι» θα συνεχιστεί όχι μόνο μετά την 01/01/11αλλά  εσαεί, ακόμα και αν σταματήσει η χρηματοδότηση από το κράτος.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αφορά μια ευαίσθητη μερίδα ατόμων που χρειάζονται ειδική μεταχείριση και φροντίδα.

Το προσωπικό έχει την εμπειρία και την πείρα 8 και 10 χρόνων με άριστε υπηρεσίες και προσφορά στους ανθρώπους αυτούς.

Τάχθηκε υπέρ των εργαζομένων γιατί τους καταλαβαίνει αφού ο ίδιος αισθάνεται πρώτα εργαζόμενος και μετά Δήμαρχος.

Άλλωστε ο ίδιος δεν απέλυσε ποτέ εργαζόμενο και ούτε προτίθεται να το κάνει.

Οι εργαζόμενοι τον ευχαρίστησαν για το χρόνο που τους διέθεσε καθώς και για τη στήριξή του και τον παρακάλεσαν να τους παρουσιάσει στον κ. Σαμαρά όταν έρθει στην Καλαμπάκα.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

 

ergazomenoi2

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.