Επιστρέφει με τη νίκη η ομάδα των Μετεώρων από το γήπεδο του Κεραυνού Θεσπρωτικού – Ζωντανό το όνειρο της Γ’ Εθνικής

Στο γήπεδο του Θεσπρωτικού αγωνίστικε η ομάδα των Μετεώρων σήμερα στις 15:00 το μεσημέρι με την ομάδα Α.Π.Σ Κεραυνό Θεσπρωτικού.

0 287

Στο γήπεδο του Θεσπρωτικού αγωνίστικε η ομάδα των Μετεώρων σήμερα στις 15:00 το μεσημέρι με την ομάδα Α.Π.Σ Κεραυνό Θεσπρωτικού.

Στο γήπεδο του Θεσπρωτικού αγωνίστικε η ομάδα των Μετεώρων σήμερα στις 15:00 το μεσημέρι με την ομάδα Α.Π.Σ Κεραυνό Θεσπρωτικού.

Το kalabakacity.gr προσπάθησε να σας κράτα ενήμερους για την εξέλιξη του παιχνιδιού κατά την διάρκεια των 90 λεπτών με όλες τις ενδιαφέρουσες φάσεις του παιχνιδιού από το γήπεδο του Θεσπρωτικού.

– Διαιτητής του παιχνιδιού ήταν κ. Κολυτάς με βοηθούς τους κ.κ Βλάσση και Κατσούρη της ΕΠΣ Κέρυρας

– Η ομάδα των Μετεώρων έφτασε στο γήπεδο του Θεσπρωτικού αφού συνάντησε άσχημες καιρικές συνθήκες κατά την διαδρομή, κυρίως στο ύψος της Παναγίας ( Δ.Ε Μαλακασίου ). Οι καιρικές συνθήκες στο Θεσπρωτικό είναι καλές.

– Η εντεκάδα του Κεραυνού Θεσπρωτικού έχει ως εξης: Μπαντής, Πάνου, Φαρμάκης, Παπαδόπουλος, Λέτσος, Γατσέλος, Λέκκος, Ραχόπουλος, Λάππας, Φέκας, Κούσης

– Η εντεκάδα του Α.Σ Μετέωρα έχει ως εξής: Γεωργίου, Χριστοδουλόπουλος, Σιούτας, Γκόβαρης, Παπαγεωργόπουλος, Μαντζάνας, Γραβάνης Γιώργος, Γραβάνης Μάριος, Βουλτσίδης Αλέξανδρος, Αγγελάκης Νίκος, Αυγέρος Παναγιώτης.

– Πριν την σέντρα οι παίκτες και των δυο ομάδων κράτησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πατέρα του ποδοσφαιριστή του Α.Σ Μετέωρα Γιάννη Λιατσικούρα, που έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί.

– Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ομάδα των Μετεώρων να κάνει και το πρωτο σουτ στην εστία του Θεσπρωτικού.

– Στο 25′ λεπτό η ομάδα του Θεσπρωτικού έκανε το 1 – 0 με προσπάθεια του Γατσέλου.

– Στο 43΄λεπτό η ομάδα του Α.Σ Μετέωρα είχε πολύ καλή ευκαιρία με τον Βουλτσίδη. Το σκορ παραμένει 1 – 0.

– Το παιχνίδι έστειλε και τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια τελειώνοντας το πρωτο ημίχρονο με 1 – 0 υπέρ της ομάδας του Θεσπρωτικού.

Το παιχνίδι σύμφωνα με επικοινωνία που υπάρχει με του ανθρώπους του Α.Σ Μετέωρα είναι “μοιρασμένο” και η ομάδα μας κάνει μέχρι στιγμής μια πολύ καλή εμφάνιση παρά το αποτέλεσμα…

– Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς κάποια ιδιαίτερη φάση μέχρι τώρα ( 6 λεπτά ) και από τις δυο ομάδες.

– Στο 67′ λεπτό ο Σιούτας ισοφάρισε για την ομάδα των Μετεώρων. 1 – 1 Το σκορ.

– Στο 94′ ο Γιώργος Γραβάνης έκανε το 1 – 2 για την ομάδα των Μετεώρων κρατώντας ζωντανό το όνειρο της Ανόδου στη Γ’ Εθνική…

 

Ευχαριστούμε τον Ευάγγελο Κωστή της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Σ Μετέωρα για την επικοινωνία από το γήπεδο του Θεσπρωτικού προς ενημέρωση σας μέσα από το kalabakacity.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.