Επιστολή του Απερχόμενου Δ.Σ Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δ.Σχολείου Καλαμπάκας προς τους γονείς

Στις 8-11-2012 στη γενική συνέλευση του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καλ/κας μετά τον οικονομικό απολογισμό της διετίας που παρήλθε καθώς και τον απολογισμό δράσης του απερχόμενου Δ.Σ.

0 250

Στις 8-11-2012 στη γενική συνέλευση του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καλ/κας μετά τον οικονομικό απολογισμό της διετίας που παρήλθε καθώς και τον απολογισμό δράσης του απερχόμενου Δ.Σ.

Στις 8-11-2012 στη γενική συνέλευση του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καλ/κας μετά τον οικονομικό απολογισμό της διετίας που παρήλθε καθώς και τον απολογισμό δράσης του απερχόμενου Δ.Σ. και αφού ακολούθησε πλούσιος και ιδιαίτερα γόνιμος διάλογος, αναγνώσθηκε η εξής επιστολή, η οποία ομολογουμένως συγκίνησε το ακροατήριο και απέσπασε θύελλα χειροκροτημάτων !

Αγαπητοί γονείς

Οι συγκυρίες και οι δύσκολοι καιροί που διανύουμε είναι τέτοιοι που καθιστούν επιτακτική την ανάγκη , όσο ποτέ άλλοτε για συνεχή επαγρύπνηση γονέων και εκπ/κών.

Καλούμε και παροτρύνουμε όλους τους γονείς του σχολείου μας να συμμετάσχουν στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων είτε θέσουν υποψηφιότητα,είτε όχι!

Η ανάθεση των προβλημάτων μας σε άλλους πρέπει επιτέλους να πάψει! Δεν γίνεται να περιμένουμε από τον καναπέ του σπιτιού μας να νοιαστούν και να μεριμνήσουν κάποιοι άλλοι για μας! Εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει να πάρουμε την υπόθεση των παιδιών μας στα χέρια μας, εμείς γονείς συνοδοιπόροι με τα παιδιά και τους δασκάλους μας!

Ας δώσουμε λοιπόν το εναρκτήριο λάκτισμα ο καθένας στον εαυτό του ξεχωριστά και ας θυμηθούμε κάποιες παραγκωνισμένες λέξεις – αξίες:

Εθελοντισμός – Συνεργασία- Συνεισφορά – Προσφορά- Αλληλεγγύη – Συλλογικότητα.

Λέξεις – αξίες που με αυτές γαλουχήθηκαν γενιές και γενιές Ελλήνων και που σκόπιμα τα τελευταία χρόνια επιδιώχτηκε η στυγνή άλωσή τους.

Γι αυτό σας καλούμε και σας προσκαλούμε – όλους- να αποδείξετε πως έκαναν λάθος ,γιατί η διακονία και η αγάπη εεε ( !!! ) πώς να το κάνουμε βρίσκεται στο αίμα μας εδώ και χιλιάδες χρόνια ιστορίας τώρα!

Επιπλέον θέλουμε να ξέρετε πως η ελάχιστη εμπειρία μας των δύο ετών που αποκτήσαμε θα είναι στη διάθεση του νέου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ανά πάσα στιγμή.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους σας για την κατανόηση και ανοχή σας και φυσικά να μη ξεχάσουμε να πούμε ένα εγκάρδιο ευχαριστώ στο Διευθυντή του σχολείου μας κ. Κώστα Πρεβέντη και τους δασκάλους μας που όλο αυτό το διάστημα μας ενίσχυαν και μας εμψύχωναν με όλη τη δύναμη της ψυχής τους ακούραστοι συμπαραστάτες και καθοδηγητές στο πλάι μας.

ΤΟ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΤΗ 2010-2011 & 2011-2012

  • 1. Γκαντέλα Άννα
  • 2. Τσικέλη Σοφία
  • 3. Νιαβή Καλλιόπη
  • 4. Παππά Σοφία
  • 5. Καραμέτα Χρυσάνθη
  • 6. Πριμικύρη Στεργιανή
  • 7. Μπαλογιάννη Ουρανία
  • 8. Αδάμου Θεολία
  • 9.Ρίζου Αγορίτσα
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.