Επιστολή – ενημέρωση της πρωην προέδρου του Συλλόγου Σαρακίνας Ελένης Καρούτα στα μέλη για την καθυστέρηση εκλογής νέου Δ.Σ

Επιστολή έχει αναρτήσει σε κεντρικά καταστήματα του της Σαρακίνας η πρώην πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Σαρακίνας κα Ελένη Καρούτα

0 448

Επιστολή έχει αναρτήσει σε κεντρικά καταστήματα του της Σαρακίνας η πρώην πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Σαρακίνας κα Ελένη Καρούτα

Επιστολή έχει αναρτήσει σε κεντρικά καταστήματα του της Σαρακίνας η πρώην πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Σαρακίνας κα Ελένη Καρούτα  η οποία τοποθετείται, ενημερώνει και διαχωρίζει την θέση της σχετικά με τον ρόλο της και την εκλογή νέου Δ.Σ που δεν έχει ακόμη εκλεγεί από την παραίτησή της.

Η κα Καρούτα αναφέρει στην επιστολή της:

Φίλες και φίλοι, παίρνω το θάρρος να απευθυνθώ για ακόμη μια φορά στον καθένα από εσας προσωπικά για να σας ενημερώσω για ορισμένα θέματα που ίσως όφειλα της προηγούμενης ιδιότητας μου να σας είχα ενημερώσει πληρέστερα και αναλυτικότερα.

Έχουν περάσει τρεις και πλέον μήνες από την παραίτησή μου από την προεδρία του συλλόγου μας και κατα την υποβολή της παραίτησής μου στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας αλλά και στις δημόσιες παρεμβάσεις μου  ( σαιτ, ραδιόφωνα, κλπ ) τόνισα ότι η αποχώρησή μου αφορά την θέαση της προέδρου και μόνο.

Εξακολουθώ να είναι μέλος αυτού του συλλόγου ο οποίος εξακολουθεί και υφίσταται και περιμένει την επόμενη εκλεγείσα διοίκηση να τον οδηγήσει με ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία στην εκπλήρωση των σκοπών και των στόχων του.

Από την πρώτη στιγμή τόνισα  ( και επαναλαμβάνω και σήμερα ) ότι η παρουσία μου στα τεκταινόμενα του Συλλόγου μας θα είναι συνεχής αλλά από πλευρά πλέον του “απλού στρατιώτη”. Στην πλευρά δηλαδή που πάντα προσφέρει τα μέγιστα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας  χωρίς ( δυστυχώς  και κατά τη διάρκεια της προεδρίας μου ) την ανάλογη προβολή και ευγνωμοσύνη.

Και τα παραιτηθέντα μέλη και τα εναπομείναντα αλλά και εγώ προσωπικά είχαμε και στόχο και πλάνο και δεν λειτουργήσαμε ούτε ως αλεξιπτωτιστές ούτε ως καιροσκόποι.

Σήμερα λοιπόν με την παρούσα επιστολή μου ενημερώνω όλους και όσους τυχόν πιστεύουν ότι η οποιασδήποτε κωλυσιεργία στην ανάδειξη νέου Δ.Σ οφείλεται σε δικές μου πράξεις ή παραλείψεις ότι:

1) Ο Σύλλογος μας εξακολουθεί να υφίσταται περιμένοντας απλώς την σύγκληση Γενικής Συνέλευσης, την ανάδειξη και συγκρότηση νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Την Σύγκλιση της Γενικής Συνέλευσης οφείλουν εκ του καταστατικού να συγκαλέσουν τα εναπομείναντα μη παραιτηθέντα μέλη του παλαιού Δ.Σ.

2) Ως παραιτηθείσα δεν έχω εξουσία να προβώ σε οποιαδήποτε ενέργεια για σύγκλιση Γενικής Συνέλευσης. Αναμένω και εγώ τη σύγκλιση της Γ.Σ από τα εναπομείναντα μέλη του Δ.Σ, την διενέργεια, εκλογών, την ανάδειξη νέου Δ.Σ και εξυπακούεται ότι είμαι στη διάθεση να βοηθήσω με όλες τις δυνάμεις μου στην επίτευξη των στόχων μου.

3) Όλα τα έγγραφα  – βιβλία ( εσόδων – εξόδων ) που αφορούν τα οικονομικά στοιχεία του Συλλόγου μας τηρούνται από τον λογιστή κ. Ευάγγελο Φακίτσα και βρίσκονται στη διάθεση των εναπομεινάντων μελών του Δ.Σ, του νέου Δ.Σ που ελπίζω κάποια στιγμή θα εκλεγεί, αλλά και στη διάθεση των μελών της εξελεγκτικής επιτροπής. Το βιβλίο πρακτικών βρίσκεται εις χείρας της Γραμματέα του συλλόγου μας κας Βάσω Μπαντέκα – Καραγιάννη. Έχουν δηλαδή, τα εναπομείναντα μέλη αλλά και ο κάθε ενδιαφερόμενος/η όλα τα έγγραφα – στοιχεία και βιβλία για την συνέχιση των δραστηριοτήτων του συλλόγου μας.

ΕΠΕΙΔΗ δεν είμαι από τους ανθρώπους στους οποίους επικρατεί η λογική πως όταν κάτι πλέον δεν μας αφορά δεν μας αγγίζει και δε μας θίγει, δεν μας νοιάζει ότι και να γίνει, ΠΑΡΟΤΡΥΝΩ με την παρούσα επιστολή μου και πάλι όλους , όσους επιθυμούν τη συνέχιση των δραστηριοτήτων του Συλλόγου μας, να προστρέξουν στα εναπομείναντα μέλη και να συγκληθεί Εκλογική Γενική Συνέλευση και ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Συνεπώς λοιπόν η οποία καθυστέρηση παρατηρείται στην εκλογή νέου Δ.Σ. δεν είναι ούτε έντιμο ούτε λογικό να χρεωθεί σε μένα αφού ουδεμιά δική μου πράξη ή παράλειψη υφίσταται που να μπορεί να αποτελεί δικαιολογία για την καθυστέρηση αυτή.

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2017

Με σεβασμό Ελένη Καρούτα

sarakina ep1sarakina ep2

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.