Επίσκεψη των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Διάβας στην Πολυζώειο ενοριακή βιβλιοθήκη

0 512

Την Πέμπτη στις 13 Οκτωβρίου 2022 οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Διάβας, μαζί με την δασκάλα τους κα. Μαρία Οικονομίδου, επισκέφτηκαν την Πολυζώειο ενοριακή βιβλιοθήκη.

Τους μικρούς μαθητές και την δασκάλα ξενάγησε στη βιβλιοθήκη η υπεύθυνος αυτής, η βιβλιοθηκονόμος κα. Έφη Δούλη. Τους μίλησε για τις κατηγορίες ταξινόμησης των βιβλίων, κυρίως για το παιδικό τμήμα και τις εγκυκλοπαίδειες, για τα οποία οι μαθητές ομολογουμένως έδειξαν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Όλοι οι μαθητές δανείστηκαν βιβλία, η κα. Δούλη τους έδωσε κάρτα μέλους και ως δώρο ένα μολύβι και ένα σελιδοδείκτη με τη μορφή του αγίου νεομάρτυρος Πολύζου. Με την επίσκεψη των μαθητών ξεκινάει και επίσημα η συνεργασία της βιβλιοθήκης με το Δημοτικό Σχολείο Διάβας.

Δεν έφυγαν όμως έτσι.. Στο τέλος μοιράστηκαν γλυκά και χυμοί στους μαθητές και στη δασκάλα και πήγαν για μάθημα με ζωγραφισμένη τη γλυκύτητα στα πρόσωπά τους!

Να σημειωθεί πως η βιβλιοθήκη ανοίγει τις πόρτες της και τα ”παράθυρα στον κόσμο” κάθε Κυριακή στις 10.30 το πρωί. Το πρόγραμμα θα διαφοροποιηθεί με την έναρξη των Κατηχητικών στην ενορία μας στις 22 Οκτωβρίου.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.