ΕΠ.ΟΠ Λοχίας καταλαμβάνει την πρώτη θέση σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Bodybuildling

0 863

Τελικά φαίνεται πως το έχουν τα τεθωρακισμένα, με το Bodybuilding. Μετά το ”θηρίο” του Δ’ΣΣ, Επίλαρχο Γιώργο Μαργαρίτη, ένα άλλο στέλεχος των Τεθωρακισμένων, σαρώνει στο χώρο της Ελληνικής Σωματοδόμησης.

Πρόκειται για το ”Leopard” του Βόρειου Έβρου, Λοχία ΕΠ.ΟΠ Τεθωρακισμένων, Γιάννη Χατζημαγιόγλου. Με καταγωγή από τις Φέρες το στέλεχος της 221 ΕΜΑ, διακρίθηκε στο προχθεσινό 24ο Πανελλήνιο Κύπελλο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Σωματικής Διάπλασης, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στην κατηγορία (Clasic BB -180)

Το ”χρυσό” team το οποίο εκτός από τον 30χρονο Γιάννη Χατζημαγιόγλου, συμπληρώνεται από τον υπεύθυνο διατροφικής καθοδήγησης, Οικονομάκη Δημήτρη, τον υπεύθυνο αθλητικής αξιολόγησης Ανυφαντάκη Στέφανο και τον υπεύθυνο προπονητικής καθοδήγησης Τριουλίδη Σταύρο, αποτελεί την ομάδα FLEXEAT, η οποία κατέκτησε το κύπελλο.

Σε επικοινωνία που είχε το kranosgr με τον Γιάννη Χατζημαγιόγλου, δήλωσε συγκινημένος ότι, αφιερώνει την πρωτιά και το κύπελλο που κατέκτησε, στο Στρατό Ξηράς και κυρίως στο όπλο των Τεθωρακισμένων, που πιστά υπηρετεί όλα αυτά τα χρόνια!

Συγχαρητήρια Γιάννη!!!

Του Ηλία Προύφα – kranosgr.blogspot.com/

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr