Ε.Ο.Σ. Καλαμπάκας: Ορειβατική – Τουριστική Εκδρομή από Αγ. Θεοδώρους έως την Βασιλική

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμπάκας – η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων του νομού Τρικάλων

0 300

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμπάκας – η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων του νομού Τρικάλων

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμπάκας – η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων του νομού Τρικάλων και τα μέλη του τμήματος ΚΑΠΗ – Καλαμπάκας διοργανώνουν την Κυριακή 16-02-2014 «Ορειβατική – Τουριστική Εκδρομή», από το μοναστήρι των Αγ. Θεοδώρων έως το υδραγωγείο του Δ.Δ. Βασιλικής.

-Στην εκδρομή μπορούν να λαμβάνουν μέρος και ΦΙΛΟΙ, μη μέλη του Ε.Ο.Σ.Κ, αρκεί να τηρούν τον εσωτερικό κανονισμό και να υπακούουν στις υποδείξεις του αρχηγού.
– Ως αρχηγοί ορίζονται: ο κ. ΤΣΙΓΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ και η Παιδίατρος κ. ΜΑΚΡΗ – ΣΓΟΥΡΑΛΗ ΡΙΤΣΑ. Οι αρχηγοί ΕΧΟΥΝ το δικαίωμα αλλαγής της ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ, εάν συντρέχουν λόγοι ανάγκης.
– ΗΜΕΡΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ 16-02-2014. Η συγκέντρωση και η αναχώρηση θα γίνει στις 9:15 π.μ. από την αίθουσα ΚΑΠΗ Καλαμπάκας και η μετακίνηση προς την διαδρομή θα γίνει με Ι.Χ.
– ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Άφιξη 09:40 π.μ ΣΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΧΏΡΟ ΤΟΥ Μοναστηριού Αγ. Θεοδ’ωρου. ( χώρος αναχώρησης – επιστροφής ). Η πορεία θα έχει κατεύθυνση Ν.Α προς το υδραγωγείο του Δ.Δ. Βασιλικής, απόσταση 3 χιλ. περίπου , κορυφογραμμή, διερχόμενη από τις περιοχές ( Λυκόπολη, Μάτι, Αετοφωλιά, Προφήτη Ηλία) . Η επιστροφή θα γίνει από την αριστερή πλευρά της κορυφογραμμής, μέσα από το δασύλλιο του Άγιου Αθανάσιου, στις παρυφές του χωριού Βασιλική. Διάρκεια: 02.00 έως 02.30 ώρες.
Τέλος, το πρόγραμμα περιλαμβάνει προαιρετική επίσκεψη στο μοναστήρι του Αγ΄Θεοδωρου . Χρόνος Ελεύθερος .
– Για περισσότερες πληροφορίες ή δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα : των Αρχηγών, κ. ΤΣΙΓΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – 6977246371 – και με την Παιδίατρο κ. ΜΑΚΡΗ – ΣΓΟΥΡΑΛΗ ΡΙΤΣΑ ( 24320.23513 – Ιατρείο ).
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ε.Ο.Σ.Κ.

ΦΑΜΙΣΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr