Ε.Ο.Δ – Εκπαίδευση απεγκλωβισμού από εναέριο σκι-λιφτ

Το σαββατοκύριακο 19 και 20 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης εκπαίδευση απεγκλωβισμού από εναέριο σκι-λιφτ στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας.

0 202

Το σαββατοκύριακο 19 και 20 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης εκπαίδευση απεγκλωβισμού από εναέριο σκι-λιφτ στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας. Το σαββατοκύριακο 19 και 20 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης εκπαίδευση απεγκλωβισμού από εναέριο σκι-λιφτ στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας. Σκοπός της συγκεκριμένης δραστηριότητας ήταν να εκπαιδευτούν τα νεότερα μέλη της ομάδας στη συγκεκριμένη διαδικασία ενόψει της έναρξης της νέας χειμερινής περιόδου των χιονοδρομικών κέντρων της χώρας. Στο εκπαιδευτικό διήμερο συμμετείχαν μέλη τηςΕΟΔ από Θεσσαλονίκη, Κοζάνη και Τρίκαλα, ενώ ανάλογη εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε και στο χιονοδρομικό κέντρο του Περτουλίου πριν από δύο εβδομάδες.

Το χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας βρίσκεται σε συνεργασία με την ΕΟΔ για την ασφάλεια των επισκεπτών και των αθλητών και γι’ αυτό το λόγο έχει παραχωρηθεί στην ΕΟΔ χώρος εντός του κέντρου για τη στέγαση των μελών της και του διασωστικού εξοπλισμού.

Επίσης, μετά από τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 12 Δεκεμβρίου προέκυψε το νέο ΔΣ της ΕΟΔ Τρικάλων.

  • Σοφία Ξάνθη, πρόεδρος
  • Βασίλης Μπακάλης, αντιπρόεδρος
  • Γιώργος Στύλος, γραμματέας
  • Μιχάλης Παπούλιας, ταμίας
  • Θωμάς Παπαγιάννης, μέλος
  • Θανάσης Νταής, μέλος
  • Βασίλης Ντόβας, μέλος

Τα γραφεία της ΕΟΔ Τρικάλων βρίσκονται Βασ.Τσιτσάνη 48 (πρώην Στρατόπεδο Παπαστάθη) και οι συγκεντρώσεις γίνονται κάθεΠέμπτη κ Παρασκευή μετά τις 8 το βράδυ.

Επικοινωνία: τηλ. & φαξ 2431035222,6972603585, email eodtrikalon@yahoo.gr,www.hrt.org.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.