Ένωση Ξενοδόχων Τρικάλων – Στρατηγικός στόχος η ισχυροποίηση της τουριστικής δυναμικής του Νομού Τρικάλων

Συνάντηση με την Πρόεδρο και υψηλόβαθμα στελέχη του ΕΟΤ πραγματοποίησε κλιμάκιο της Ένωσης Ξενοδόχων του Νομού Τρικάλων

0 94

Συνάντηση με την Πρόεδρο και υψηλόβαθμα στελέχη του ΕΟΤ πραγματοποίησε κλιμάκιο της Ένωσης Ξενοδόχων του Νομού Τρικάλων

Συνάντηση με την Πρόεδρο και υψηλόβαθμα στελέχη του ΕΟΤ πραγματοποίησε κλιμάκιο της Ένωσης Ξενοδόχων του Νομού Τρικάλων αποτελούμενο από τον Πρόεδρο Σωτήρη Φαμίση και τον Ταμεία Σωτήρη Αλεξίου και συνοδευόμενο από την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτα Δριτσέλη.

Στόχος της συνάντησης ο συντονισμός δράσεων για την ισχυροποίηση της τουριστικής δυναμικής του Νομού Τρικάλων.

Στην ιδιαίτερη ατζέντα της συζήτησης τέθηκε το ζήτημα της ανάπτυξης εναλλακτικών μορφών τουρισμού, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τα Μετέωρα, καθώς τα θέματα επικοινωνιακής προβολής των τουριστικών ιδιαιτεροτήτων της περιοχής στο εξωτερικό.

Στρατηγική στόχευση της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Τρικάλων αποτελεί η αύξηση της τουριστικής ύλης και η ανάδειξη του μοναδικού φυσικού και πολιτιστικού πλούτου του Νομού. Σε αυτή την λογική συζητήθηκαν μια σειρά από προωθητικές δράσεις, στις οποίες θα μπορούσε να συνδράμει ο ΕΟΤ καθώς και πρωτοποριακές ιδέες για την ισχυροποίηση της τουριστικής οικονομίας της περιοχής.

Στην βάση της κοινής παραδοχής ότι η τουριστική ανάπτυξη μπορεί να συνδράμει καθοριστικά στην τόνωση της τοπικής οικονομίας και στην δημιουργία θέσεων εργασίας συμφωνήθηκε η ισχυροποίηση του διαύλου επικοινωνίας με τον ΕΟΤ και η από κοινού διερεύνηση όλων των υφισταμένων δυνατοτήτων συντονισμού προωθητικών δράσεων για τις επιχειρήσεις της περιοχής μας.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος Σωτήρης Φαμίσης

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.