Ενισχυμένοι Βοριάδες με πτώση της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο

0 491

Ηλιοφάνεια με λίγη συννεφιά στις περισσότερες περιοχές. Εξαίρεση με παροδική συννεφιά και λίγες βροχές, η δυτική χώρα, η Θράκη και από το απόγευμα τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Οι Βοριάδες θα ενισχυθούν και η θερμοκρασία από το απόγευμα από και απο τη Βόρεια Ελλάδα θα σημειώσει πτώση κατά 5-6 βαθμούς.

Άνεμοι, Βοριάδες, στα πελάγη 5-7 Μποφόρ. Θερμοκρασίες, στη βόρεια Ελλάδα από 3 έως 17, στη δυτική και νότια από 7 έως 21 και στις νησιωτικές περιοχές από 12 έως 22 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια με παροδική συννεφιά. Ισχυροί Βοριάδες από τις βραδινές ώρες, 5-7 Μποφόρ και θερμοκρασία από 10 έως 18 βαθμούς.

Στην Αττική, ηλιοφάνεια με τοπική συννεφιά. Άνεμοι Δυτικοί 4-5 Μποφόρ και θερμοκρασία από 12 έως 21 βαθμούς.

Κυριακή
Βελτιωμένος καιρός με αρκετή ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές. Εξαίρεση, η ανατολική ηπειρωτική χώρα και η περιοχή του Αιγαίου με συννεφιά και λίγες βροχές έως τις μεσημεριανές ώρες. Οι άνεμοι Βοριάδες, στα πελάγη 4-6 Μποφόρ, τοπικά στο Αιγαίο έως 7 Μποφόρ και η θερμοκρασία σε αισθητή πτώση.

Δευτέρα
Καλός καιρός, με αρκετή ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Εξαίρεση, η δυτική Ελλάδα με συννεφιά και λίγες τοπικές βροχές. Οι άνεμοι στο Ιόνιο Νοτιάδες 4-6 Μποφόρ, στο Αιγαίο Βοριάδες 3-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θ’ αλλάξει σημαντικά.

Του Μιχάλη Σιούτα – makthess.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.