Ενημέρωση των μαθητών του Γυμνασίου Αμπελίων από διάφορους φορείς

Στο Γυμνάσιο Αμπελίων, στα πλαίσια της θεματικής εβδομάδας “Σώμα και Ταυτότητα” και “Κυκλοφοριακή Αγωγή”,

0 210

Στο Γυμνάσιο Αμπελίων, στα πλαίσια της θεματικής εβδομάδας “Σώμα και Ταυτότητα” και “Κυκλοφοριακή Αγωγή”, οι μαθητές και ο σύλλογος διδασκόντων ενημερώθηκαν από τους ακόλουθους εγκεκριμένους φορείς:

Την Δευτέρα 7/5 οι μαθητές παρακολούθησαν δίωρο βιωματικό εργαστήρι από την κ. Σουλιώτη Αγορίτσα, εκπρόσωπο του Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων Τρικάλων, το οποίο πραγματεύτηκε θέματα σχετικά με την πρόληψη των εξαρτήσεων – διαπροσωπικές σχέσεις – αυτοεκτίμηση – επικοινωνία.

Την Τετάρτη 9/5 το σχολείο επισκέφτηκε η Κινητή Μονάδα του Α. Τ. Τρικάλων όπου οι υπαξιωματικοί Πλόκας Δ. και Ρουσιαμάνης Β. πραγματοποίησαν παρουσίαση σχετικά με την Κυκλοφοριακή Αγωγή και στη συνέχεια συζήτησαν για θέματα οδηγικής συμπεριφοράς με τους μαθητές.

Την Παρασκευή 11/05/2018 πραγματοποιήθηκε στο Γυμνάσιο Αμπελίων ενημερωτική ομιλία με θέμα: « Οι σχέσεις στην εφηβεία –τα δύο φύλα» από τους επαγγελματίες υγείας του Κ.Υ. Καλαμπάκας Τσενεκλίδου Ιωάννα (ιατρός) και Ούρδα Χριστίνα (επισκέπτρια υγείας).

Η Δ/ντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων θα ήθελε να ευχαριστήσει τους παραπάνω φορείς για την ενδιαφέρουσα προσέγγιση των παραπάνω θεμάτων καθώς και για την άμεση ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα του σχολείου μας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.