Ένας νεαρός Κρυοβρυσιώτης ψήστης “καλλιτέχνης” στο κεμπάπ στα Τρίκαλα

0 1,938

Το καλύτερα κρυμμένο μυστικό στην βορινή πλευρά της Τρικαλινής πόλης είναι χωμένο σε ένα μικρό δρομάκι στο τελείωμα της οδού Καλαμπάκας στην πάροδο για την Ηπείρου και σερβίρει υπέροχα ψητά κρέατα.

Το άνοιξε το 2017 ένας νεαρός 23χρόνος μερακλής του ψησίματος και της σχάρας.

Όπως αναφέρει το trikalaidees.gr ο νεαρός Κώστας Λάμπρος ( με καταγωγή από την Κρύα Βρύση Καλαμπάκας ) στα χρόνια αυτά ανακηρύσσεται ως τοπ ψήστης και γνώστης του κρέατος, ξημεροβραδιάζεται πάνω από τη σχάρα για να τυλίξει πίτες και καλαμάκια με χοιρινό και κοτόπουλο που τα έχει φτιάξει μόνος του, από εκλεκτό κρέας και μάλιστα ορεινό, να ψήσει φοβερό κοτόπουλο, παϊδάκι ή να σου σερβίρει μια μερίδα πρόβειο παραδοσιακό με μόνο 6 ευρώ.

Κάθε μέρα η ψησταριά γεμίζει με μερικές ποιοτικές σούβλες ακόμα και κοτόπουλο αλλά και χοιρινό οι οποίες πραγματικά γίνονται ανάρπαστες … Την άνοιξη βγάζει και τραπεζάκια έξω στο πεζοδρόμιο για γρήγορες και απολαυστικές καταδρομικές απολαύσεις ….και με συνοδευτικές σαλάτες και ντόπιο κρασί ….

Σήμερα η τέχνη του ψησίματος περιορίζεται λόγω του λοκντάουν και υπομένει την δύσκολη κατάσταση την οποία βιώνει όλος ο κλάδος της εστίασης .Παρόλα αυτά τα γευστικά προϊόντα του φεύγουν, με την μέθοδο του takeaway και η ζωή συνεχίζεται …..Έξαλλου ως νέος η υπομονή είναι το προτέρημά του.

trikalaidees.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.