Εκπτωτικό κουπόνι αξίας 70 ευρώ για τους ανέργους

Ο υπουργός Εργασίας Ανδρέας Λοβέρδος πραγματοποίησε χθες συνάντηση με εκπροσώπους επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στον τομέα των συγκοινωνιών, της αγοράς τροφίμων, αλλά και εκπροσώπους κοινωνικών εταίρων, με στόχο τη συζήτηση προγράμματος για την αύξηση της αγοραστικής δύναμης των ανέργων.

0 238

Ο υπουργός Εργασίας Ανδρέας Λοβέρδος πραγματοποίησε χθες συνάντηση με εκπροσώπους επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στον τομέα των συγκοινωνιών, της αγοράς τροφίμων, αλλά και εκπροσώπους κοινωνικών εταίρων, με στόχο τη συζήτηση προγράμματος για την αύξηση της αγοραστικής δύναμης των ανέργων. Ο υπουργός Εργασίας Ανδρέας Λοβέρδος πραγματοποίησε χθες συνάντηση με εκπροσώπους επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στον τομέα των συγκοινωνιών, της αγοράς τροφίμων, αλλά και εκπροσώπους κοινωνικών εταίρων, με στόχο τη συζήτηση προγράμματος για την αύξηση της αγοραστικής δύναμης των ανέργων.

Το πρόγραμμα θα αφορά τη διάθεση εκπτωτικού κουπονιού, περίπου 70 ευρώ μηνιαίως, ενώ θα γίνει προσπάθεια το ποσό αυτό να αυξηθεί και με το οποίο θα μειώνεται το κόστος μετακίνησης και το κόστος αγοράς βασικών διατροφικών ειδών για τους ανέργους. Σημειώνεται ότι το εκπτωτικό κουπόνι θα εκδίδεται από τον ΟΑΕΔ.

Όπως έγινε γνωστό, το πρόγραμμα θα αφορά περίπου 250.000 επιδοτούμενους ανέργους και θα είναι άμεσο, αφού θα αρχίσει από τον ερχόμενο Μάρτιο.

Ταυτόχρονα, ο υπουργός Εργασίας σημείωσε ότι η υπόσχεση της κυβέρνησης για αύξηση του επιδόματος ανεργίας παραμένει ισχυρή, αλλά θα υλοποιηθεί σε βάθος τετραετίας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.