Έφηβος μαχαίρωσε τον πατέρα του για το Playstation

Ένας Ιταλός που διαφωνούσε με το γιο του πάνω στις τακτικές του PlayStation, εισήχθη σε νοσοκομείο τη Δευτέρα, αφού ο έφηβος τον μαχαίρωσε στο λαιμό με μαχαίρι κουζίνας την ώρα που έπαιζαν το ποδοσφαιρικό παιχνίδι «FIFA 2009».

0 244

Ένας Ιταλός που διαφωνούσε με το γιο του πάνω στις τακτικές του PlayStation, εισήχθη σε νοσοκομείο τη Δευτέρα, αφού ο έφηβος τον μαχαίρωσε στο λαιμό με μαχαίρι κουζίνας την ώρα που έπαιζαν το ποδοσφαιρικό παιχνίδι «FIFA 2009». Ένας Ιταλός που διαφωνούσε με το γιο του πάνω στις τακτικές του PlayStation, εισήχθη σε νοσοκομείο τη Δευτέρα, αφού ο έφηβος τον μαχαίρωσε στο λαιμό με μαχαίρι κουζίνας την ώρα που έπαιζαν το ποδοσφαιρικό παιχνίδι «FIFA 2009».

Σύμφωνα με την αστυνομία, η διαφωνία τους ξέσπασε όταν ο 46χρονος πατέρας πρόσφερε στο γιο του συμβουλές σχετικά με τις τακτικές του παιχνιδιού, ώστε να βελτιώσει το παιχνίδι του και στη συνέχεια έκλεισε την τηλεόραση, ως απάντηση στη συμπεριφορά του γιου του.

Ο 16χρονος Μάριο, πήρε τότε ένα μαχαίρι και αφού μαχαίρωσε τον πατέρα του στον λαιμό, επέστρεψε στην κουζίνα και το ξέπλυνε μπροστά στα μάτια της μητέρας του. Η 46χρονη, Μόνικα, δήλωσε στην ιταλική εφημερίδα Il Corriere della Sera ότι δεν είχε ιδέα για το τι είχε συμβεί, μέχρι που ο σύζυγός της μπήκε στην κουζίνα, με τα χέρια στο λαιμό.

“Είδα τον Μάριο να επιστρέφει στο δωμάτιο. Φαινόταν ήρεμος. Πήγε στο νεροχύτη και έπλυνε ένα μαχαίρι”, δήλωσε η Μόνικα στην εφημερίδα. “Τότε ο σύζυγός μου μπήκε στο δωμάτιο με τα χέρια στο λαιμό και το αίμα να στάζει”.

Μετά την επίθεση, ο έφηβος κλειδώθηκε στο υπνοδωμάτιό του και δεν πρόβαλε καμία αντίσταση στην αστυνομία κατά τη σύλληψη.

Το παιχνίδι αυτό ήταν δώρο στο Μάριο από τους γονείς του για τα γενέθλια του, λίγες ημέρες πριν το περιστατικό.

“Ο Μάριο παίζει συνέχεια PlayStation και του αγοράσαμε το FIFA 2009 επειδή δεν θέλαμε να παίζει βίαια παιχνίδια”, δήλωσε η μητέρα του στο Il Corriere.

Ο πατέρας του νεαρού νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.