Έκοψε την βασιλόπιτα η ομάδα του Α.Σ Μετέωρα

0 457

Την κοπή της Βασιλόπιτας πραγματοποίησε την Παρασκευή το βράδυ στο Καφέ – Ζαχαροπλαστείο «Βαβίτσας» το ιστορικό σωματείο των Μετεώρων. Η οικογένεια του ΑΣ Μετέωρα, Διοίκηση τεχνική ηγεσία και παίκτες της αντρικής ομάδος υποδέχτηκαν του εκλεκτούς προσκεκλημένους και όλοι μαζί έκοψαν την πίτα την οποία ευλόγησε ο π. Δημήτριος Σπυρόπουλος, ο οποίος μετέφερε και τις ευχές του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου. Το φλουρί το κέρδισε ο ποδοσφαιριστής Θοδωρής Χριστοδουλοπουλος.

Παρόντες ήσαν ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού της ΠΕ Θεσσαλίας κ. και πρώην Πρόεδρος της ομάδος κ. Γιάννης Μπουτίνας, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Θώμος Γεώργιος, ο Αντιδήμαρχος καθημερινότητας κ. Βασίλης Τσίκαρης, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Τρικάλων κ. Αθ. Μπουτζιώλης, ο Καθηγητής ΣΕΦΑΑ Τρικάλων και πρώην πρόεδρος της ομάδος κ. Φαμίσης Κωνσταντίνος και φυσικά ο μεγάλος χορηγός της ομάδος για την φετινή χρονιά ο κ. Κώστας Πολύζος ο οποίος μετέφερε τις ευχές και των αδερφών του, επίσης επιχειρηματιών στην Καλαμπάκα και υποστηρικτών της ομάδας.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Γενικός Γραμματέας και υπεύθυνος Ακαδημιών της ομάδος κ. Γεώργιος Σιαμουρέλης, ενώ χαιρετισμό και ευχές προς όλους απηύθυνε η οικογένεια Βαβίτσα, η οποία σηκώνει και το μεγαλύτερο βάρος της φετινής προσπάθειας, ο Πρόεδρος Κωνσταντίνος Βαβίτσας και ο πατέρας του Γεώργιος, μέλος του συμβουλίου και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

Ακολούθησαν οι ευχές των προσκεκλημένων οι οποίοι υποσχέθηκαν την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια στην προσπάθεια που κάνει το ιστορικό σωματείο της Καλαμπάκας, ο ένδοξος ΑΣ Μετέωρα.

Τέλος τον λόγο πήρε ο Αρχηγός της ομάδος Ανδρέας Γεωργάκης ο οποίος εκ μέρους των παικτών ευχαρίστησε τη διοίκηση για όλα όσα κάνει καθημερινά για όλους και τους προσκεκλημένους για τα θερμά τους λόγια και υποσχέθηκε πως οι ποδοσφαιριστές από τη μεριά τους θα κάνουν ότι περνά από το χέρι τους να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία και υποσχέθηκαν νίκη στην αναμέτρηση με το Νεοχώρι.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.