Έγιναν στην Καλαμπάκα τα εγκαίνια του τουριστικού γραφείου T. G. S TALOS TRAVEL AGENCY

Την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου ,στην οδό Τρικάλων 97 στην πόλη μας Καλαμπάκα, εγκαινιάστηκε το παράρτημα του τουριστικού γραφείου T. G. S TALOS TRAVEL AGENCY,

0 416

Την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου ,στην οδό Τρικάλων 97 στην πόλη μας Καλαμπάκα, εγκαινιάστηκε το παράρτημα του τουριστικού γραφείου T. G. S TALOS TRAVEL AGENCY,

Την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου ,στην οδό Τρικάλων 97 στην πόλη μας Καλαμπάκα, εγκαινιάστηκε το παράρτημα του τουριστικού γραφείου T. G. S TALOS TRAVEL AGENCY, με κεντρικό την Περαία Θεσσαλονίκης, ενώ είναι το μοναδικό στη Θεσσαλία.

Σκοπός του γραφείου στην Καλαμπάκα είναι να φέρει επισκέπτες και να κερδίσει το ενδιαφέρον τους για την ευρύτερη περιοχή του τόπου.

Τα Μετέωρα, ο στυλοβάτης του Ορθόδοξου Χριστιανισμού και ο πυρήνας της Ρωμιοσύνης που επί αιώνες δίνει τα διδάγματα του πολιτισμού μας είναι η αφετηρία.
Ο Δήμος Καλαμπάκας έχει να παρουσιάσει πλήθος πανέμορφων τοπίων για φυσιολάτρες και εναλλακτικό τουρισμό.

Οι αλησμόνητες πατρίδες- Κων/πολη, Πόντος και Καππαδοκία- είναι επίσης ένα κομμάτι που αγγίζει κάθε ελληνική ψυχή και ένα μέρος των δραστηριοτήτων μας με πολυετή εμπειρία.
Με σεβασμό στο χώρο το γραφείο επιθυμεί να δώσει στον επισκέπτη την προσφορά του ελληνικού πολιτισμού που προσέφερε και προσφέρει στην Οικουμένη.

Ο ξεναγός είναι ο πρεσβευτής αυτού του έργου και ο επισκέπτης αυτός που θα το εισπράξει.
Υπεύθυνη του γραφείου η κ. Πηνελόπη Πένογλου, με πολυετή εμπειρία στο χώρο και καταξιωμένη.
Τα έργα του γραφείου είναι της κ. Μαγδαληνής Θεοδώρου, καθηγήτριας της Σχολής Καλών Τεχνών, ενώ την επεξεργασία τους έκανε η κ. Τζένη Θεοδώρου.
Η κεντρική φωτογραφία του γραφείου η οποία απεικονίζει τους βράχους των Μετεώρων είναι φιλική δωρεά του κ. Νίκου Ζιώγα.

τουριστικό γραφείο

tour IMG 3212tour IMG 3213(1)

tour IMG 3203tour IMG 3204tour IMG 3205tour IMG 3206

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr