Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Κακαουνάκης

Έχασε τη μάχη με τη ζωή το βράδυ της Τετάρτης ο δημοσιογράφος Νίκος Κακαουνάκης, που νοσηλεύονταν τις τελευταίες μέρες διασωληνωμένος στη  Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ιασώ General».

0 234

Έχασε τη μάχη με τη ζωή το βράδυ της Τετάρτης ο δημοσιογράφος Νίκος Κακαουνάκης, που νοσηλεύονταν τις τελευταίες μέρες διασωληνωμένος στη  Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ιασώ General». Έχασε τη μάχη με τη ζωή το βράδυ της Τετάρτης ο δημοσιογράφος Νίκος Κακαουνάκης, που νοσηλεύονταν τις τελευταίες μέρες διασωληνωμένος στη  Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ιασώ General». Ο Νίκος Κακαουνάκης μπήκε στον Ευαγγελισμό για μια εγχείρηση ρουτίνας που ήταν αφαίρεση πολύποδα στο έντερο. Όμως, μετά την επέμβαση παρουσίασε σοβαρές επιπλοκές.
Η ραγδαία επιδείνωση της κατάστασής του, οδήγησε τους γιατρούς του Ευαγγελισμού να τον μεταφέρουν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Η πορεία της υγείας του χειροτέρευε, με αποτέλεσμα η οικογένεια να αποφασίσει την άμεση έξοδό του από τον Ευαγγελισμό, και την μεταφορά του στο ΙΑΣΩ GENERAL.

TI ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ

“Δεν έγινε κανένα λάθος, απλώς ο κ.Κακαουνάκης ήταν άτυχος”, απαντούν οι γιατροί του Ευαγγελισμό, που χειρούργησαν τον γνωστό δημοσιογράφο, πριν καταλήξει διασωληνωμένος στο ΙΑΣΩ GENERAL.

Όπως εξηγούν: ως ασθενής με ήδη βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό, ήδη κατά το πρώτο χειρουργείο αφαίρεσης πολύποδα, παρουσίασε μια σπάνια νέα ασθένεια, την οποία όχι μόνο ο αδύναμος οργανισμός του δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει, αλλά κυρίως πρόκειται για ένα σπάνιο σύνδρομο που έχει εμφανιστεί μόλις 60 φορές ως περιστατικό σε όλον τον κόσμο!
Οι γιατροί του Ευαγγελισμού οδηγήθηκαν σε τρία διαδοχικά χειρουργεία, προκειμένου να αντιμετωπίσουν την νέα ασθένεια, που παρουσίαζε συνεχώς μεταλλάξεις και επιπλοκές.

Σε συνδυασμό με την πολυπλοκότητα της ήδη βεβαρημένης του κατάστασης, οι θεράποντές του – μετά από ειδικό ιατρικό συμβούλιο, παρουσία της οικογένειας Κακαουνάκη – οδηγήθηκαν στην ανάγκη και ενός τετάρτου χειρουργείου. Χειρουργείο όμως που αποφάσισε η οικογένεια να το κάνει στο ΙΑΣΩ GENERAL, παρουσία όμως και χειρουργού από τον Ευαγγελισμό.

Ωστόσο, η οικογένεια του είχε στείλει τον ιατρικό φάκελό του στο γνωστό νοσοκομείο John Hopkins.

πηγή – hbnews.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.