Ευχαριστήριο του Πολιτιστικού Συλλόγου Οξύνειας

0 277

Μετά από πολλά χρόνια λόγω οικονομικής και υγειονομικής κρίσης ο Σύλλογος του χωριού μας έκανε ξανά χειμερινό γλέντι στις 29 Δεκεμβρίου 2023 στο κέντρο Παπανικολάου στη Μύκανη!

Η εκδήλωση περιελάμβανε βραβεύσεις χωριανών κι όχι μόνο, που ξεχώρισαν για τις δράσεις τους στον πολιτισμό, στον αθλητισμό και στην πανεπιστημιακή εκπαίδευση!

Ευχαριστούμε πολύ όλους κι όλες που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, θα προσπαθήσουμε σε κάθε χειμερινή εκδήλωση να έχουμε ανάλογες βραβεύσεις και σε άλλους χωριανούς και παρακαλούμε να μας ενημερώνετε και για τις δράσεις ανθρώπων που που δεν μένουν στο χωριό μας κι ίσως μας διαφεύγουν!

Τιμήθηκαν παίχτες της ομάδας ποδοσφαίρου του χωριού που ξεχώρισαν με την παρουσία τους, πρόεδροι της ποδοσφαιρικής ομάδας Οξύνειας, προσφάτως πτυχιούχοι νέοι και νέες του χωριού μας, άνθρωποι των γραμμάτων, για τη συνέχιση των πανεπιστημιακών σπουδών και την κατάκτηση θέσης εκπαιδευτικού προσωπικού σε πανεπιστήμια, άνθρωποι αναβίωσης της παράδοσης και συγγραφείς με πλούσιο έργο όχι μόνο τοπικού ενδιαφέροντος!

Ευχαριστούμε πολύ και για την παρουσία τους εκπροσώπους της Περιφέρειας Θεσσαλίας, της Δημοτικής Αρχής και Τοπικού Συμβουλίου Οξύνειας!

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον κ. Σπύρο Θεμέλη, κ. Γιάννη Παππά, κ. Παύλο Ζιώγο και τέλος στην κ. Ιωάννα Λάιου (Ακουστικά Βαρηκοΐας) για την έμπρακτη στήριξή τους στο Σύλλογο μας!

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr