Ευχαριστήριο μήνυμα Βάσως Κωστοπούλου

0 722

Τώρα που τελείωσε η μεγάλη “μάχη” των εκλογών και της σταυροδοσίας, αισθάνομαι βαθύτατα την ανάγκη να ευχαριστήσω αρχικά όλους τους συνδημότες μου. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ όλους σας και καθέναν ξεχωριστά που με στηρίξατε με την ψήφο σας και βοηθήσατε το συνδυασμό “Νέο Ξεκίνημα- Ανεξάρτητος Δήμος” και το Θοδωρή Αλέκο να είναι ο νικητής των εκλογών και ο νέος Δήμαρχος Μετεώρων.

Ευχαριστώ πολύ και το Θοδωρή Αλέκο που με εμπιστεύτηκε να αγωνιστώ πλάι του όλο το διάστημα της προεκλογικής περιόδου. Λυπάμαι που δεν κατάφερα να είμαι σε εκλόγιμη θέση για να είμαι βοηθός του και στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο….

Ακόμα θέλω να συγχαρώ δημόσια και τους συνυποψηφίους μου, άσχετα αν εκλέχτηκαν ή όχι, για τον έντιμο αγώνα μας με αξιοπρέπεια κι αρχοντιά! Οι μάχες δεν έχουν μόνο νικητές και χαμένους… αναδεικνύουν τους μαχητές που συνεχίζουν να μάχονται για το καλό του τόπου τους.

Μια μαχήτρια της ζωής και της καθημερινότητας θα συνεχίσω να είμαι κι εγώ, όπως ήμουν πάντα. Θα είμαι πάντα δίπλα σε κάθε συνδημότη μου, άσχετα αν με ψήφισε ή όχι, να ακούω τα προβλήματά του και να τον βοηθάω όσο μπορώ… γιατί όλοι αγαπάμε τον τόπο μας και θέλουμε ό,τι καλύτερο γι΄ αυτόν!

Και πάλι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!
Με ειλικρινή εκτίμηση
Βάσω Κωστοπούλου- Κόμματου

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.