Ευχαριστήρια επιστολή στους Γιατρούς και το Νοσηλευτικό προσωπικό του Νεφρολογικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων

0 772

Νοιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε κάποιους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ για την αμέριστη φροντίδα και συμπαράστασή τους, την υψηλή επιστημονική τους επάρκεια και κυρίως το ανθρώπινο ήθος με το οποίο αντιμετώπισαν τέσσερα χρόνια την σύζυγο και μητέρα μας, Γεωργία Ροκκά.

Ευχαριστούμε για την αμέριστη συμπαράσταση, το ενδιαφέρον και το ζήλο που επέδειξε όλο αυτό το διάστημα το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό. Για την ανθρώπινη προσπάθεια και προσοχή που έδειξαν.


Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του νεφρολογικού τμήματος για την πολύτιμη βοήθειά τους, για τον καθημερινό αγώνα που έδιναν για την σύζυγο και μητέρα μας, για την προθυμία τους και την ευγένειά τους. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ακούραστοι, οι οποίοι παρέχουν αποκλειστική φροντίδα σε όλους τους ασθενείς με ειλικρινές ενδιαφέρον, απλότητα και χαμόγελο.


Ευχαριστούμε τους Ιατρούς κα Φούντα Παρασκευή, κα Πατρίκαλου Ευαγγελία, κα Πτηνοπούλου Αναστασία και κ. Σαμπάνη Νικόλαο.


ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Με βαθιά τιμή, σεβασμό και αγάπη,
Ο σύζυγος Λεωνίδας Ροκκάς και τα παιδιά Πολυξένη και Θωμάς Ροκκάς

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.