Εμπορικός Σύλλογος Καλαμπάκας – Δυσαρέσκεια για τις εργασίες στην οδό Βλαχάβα τις μέρες του Δεκαπενταύγουστου

0 1,073

Ύστερα από τον προγραμματισμό των έργων ύδρευσης στον εμπορικό δρόμο της οδού Βλαχάβα με έναρξη την προσεχή Δευτέρα 05/08, θα θέλαμε να εκφράσουμε τη δυσαρέσκειά μας που για ακόμα μια φορά επιλέγεται σε περίοδο παραμονών μεγάλης γιορτής για την πόλη μας να διενεργούνται έργα σε κεντρικό εμπορικό δρόμο.

Ομοίως είχαν προγραμματιστεί ξανά από τις υπεύθυνες Τεχνικές Εταιρείες, παραμονές Χριστουγέννων και παραμονές Πάσχα στους κεντρικούς εμπορικούς δρόμους και ύστερα από έντονες διαμαρτυρίες των εμπόρων, αναβλήθηκαν.

Θα θέλαμε να ζητήσουμε από τη νυν Δημοτική Αρχή να επέμβει και να ξεκινήσουν τα έργα στην οδό Βλαχάβα μετά το Δεκαπενταύγουστο.

Δεν είμαστε προφανώς κατά των έργων και δει τόσο σημαντικών έργων αλλά θεωρούμε ότι πρέπει να υπάρχει συνεργασία και συνεννόηση από τους εμπλεκόμενους αλλά και αυστηρή εποπτεία και προγραμματισμός, ώστε να επιλέγονται από τις αναδόχους εκτελεστικές Τεχνικές Εταιρείες οι πιο δυνατό κατάλληλες χρονικές περιόδους, ώστε να θίγονται το λιγότερο δυνατό τα οικονομικά συμφέροντα των εμπόρων και επιχειρηματιών σε περιόδους υψηλής κίνησης στην πόλη μας.

Εκ μέρους του ΔΣ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.