Δυναμική εμφάνιση Κώστα Φαμίση στην Πύλη

0 285

Δυναμική εμφάνιση έκανε ο Υποψήφιος Βουλευτής Ν. Τρικάλων κ. Κων/νος Φαμίσης  του ΚΙΝΑΛ (Κίνημα Αλλαγής) στο παζάρι της Πύλης την Παρασκευή 28/6/ το πρωί, όπου χαιρέτισε πολύ κόσμο καθώς και τους μικροπωλητές ,συζητώντας για αρκετό χρόνο μαζί τους εισπράττοντας τον ενθουσιασμό τους και την θερμή υποδοχή τους.

Ειδικότερα  συζήτησε με τους μικροπωλητές για τα προβλήματα που έχουν ως αναφορά την καλλίτερη διάθεση των προϊόντων  τους, στο παζάρι της Πύλης μια καταξιωμένη αγορά εδώ και αρκετές δεκαετίες στην Πύλη και σαν επιχειρηματίας που είναι κατανόησε όλα αυτά, τονίζοντας αν εκλεγεί Βουλευτής με την δική τους ψήφο θα προωθήσει την Αγροτική  ανάπτυξη του Ν. Τρικάλων και την άνοδο και βελτίωση του Πρωτογενούς Τομέα.

Στην συνέχεια επισκέφθηκε στο Δημαρχείο Πύλης τον Δήμαρχο Πύλης Κων/νο Μαράβα ,τις Υπηρεσίες του Δήμου, τον Διοικητή  του Α.Τ. Πύλης κ. Χρήστο Παπαδογιάννη, και τον προϊστάμενο του Π.Κ. Πύλης κ. Βασίλειο Κούρεντα και εν συνεχεία μετέβη στο Κ.Υ. Πύλης όπου χαιρέτισε έναν-έναν τους εργαζόμενους εκεί.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.