Δωρεά Πυροσβεστικού Οχήματος για το Δάσος της Βασιλικής – Ανακοίνωση του Συλλόγου “ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ”

0 672

Αγαπητοί συγχωριανοί/ες εκ μέρους του συλλόγου “ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ” θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι εντός λίγων ημερών θα έχουμε στην διάθεσή μας πυροσβεστικό όχημα το οποίο είναι δωρεά από τους Αλκιβιάδης Πανάγος , Χρήστος Πανάγος και Δέσποινα Μπαρτσιόκα.

Αλλά δυστυχώς χρειάζονται να γίνουν ορισμένες εργασίες. Για αυτό το λόγο θα θέλαμε την βοήθειά σας προκειμένου να έχουμε ένα λειτουργικό όχημα και τον απαραίτητο εξοπλισμό με τον οποίο θα μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις τυχόν πυρκαγιές.

Οπότε όσοι έχουν την δυνατότητα να προσέλθουν στο μαγαζί του Καραγιάννη Αλέξανδρου και να καταβάλουν ένα χρηματικό ποσό τις αρέσκειάς τους.

Τέλος εκ μέρους του συλλόγου μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους για την δωρεά τους και επίσης σας ευχαριστήσουμε όλους για την οποιαδήποτε βοήθεια που θα μας παρέχεται.

Αυτό είναι το πυροσβεστικό όχημα το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών στο δάσος της Βασιλικής. Φυσικά χρειάζονται να γίνουν ορισμένες επισκευές και βέβαια να υπάρχει και ο απαραίτητος εξοπλισμός προκειμένου το όχημα να είναι σε πλήρη χρήση. Όμως αυτό δεν μπορούμε να το καταφέρουμε μόνοι μας , για αυτό το λόγο έχουμε ζητήσει την βοήθεια του κόσμου , οπού για ακόμη μια φορά θα θέλαμε σαν σύλλογος να τον ευχαριστήσουμε για την οποιαδήποτε βοήθεια θα μας παρέχει. Τέλος θα θέλαμε εξίσου να πούμε και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που μας βοήθησαν να αποκτήσουμε το πυροσβεστικό όχημα μέσω της δωρεάς τους, οπού αυτοί είναι οι εξής :

Αλκιβιάδης Πανάγος

Χρήστος Πανάγος

Δέσποινα Μπαρτσιόκα

«ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.