Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας – Νέος κύκλος ομάδας εφήβων

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης Ν. Τρικάλων «Κέντρο Κοινωνικής Παρέμβασης» ξεκινάει νέο κύκλο ομάδας εφήβων στους χώρους της Δημοτικής Βιβλιοθήκης.

0 182

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης Ν. Τρικάλων «Κέντρο Κοινωνικής Παρέμβασης» ξεκινάει νέο κύκλο ομάδας εφήβων στους χώρους της Δημοτικής Βιβλιοθήκης. Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης Ν. Τρικάλων «Κέντρο Κοινωνικής Παρέμβασης» ξεκινάει νέο κύκλο ομάδας εφήβων στους χώρους της Δημοτικής Βιβλιοθήκης. Στην ομάδα μπορούν να συμμετέχουν έφηβοι μαθητές Γυμνασίου. Στόχος του προγράμματος αυτού είναι η ενδυνάμωση της αυτοεκτίμησης και αυτοπεποίθησης του έφηβου μαθητή στην κρίσιμη περίοδο της ζωής του.

Μέσα από βιωματικές διεργασίες, ο έφηβος μοιράζεται αγωνίες και ανησυχίες, δέχεται συναισθηματική υποστήριξη, και παράλληλα καλλιεργεί ατομικές και κοινωνικές δεξιότητες.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 7 δίωρες συναντήσεις με συχνότητα μία φορά την εβδομάδα και θα ξεκινήσει την Τετάρτη, 2 Φεβρουαρίου 2011, 6:00-8:00 μμ.

Τα θέματα που αναπτύσσονται είναι:

  • Η έννοια της εξάρτησης
  • Αναγνώριση και έκφραση των συναισθημάτων
  • Φιλία- διαπροσωπικές σχέσεις
  • Αυτοεκτίμηση
  • Το άγχος
  • Η επιθετικότητα και η βία στο σχολικό περιβάλλον

Για περισσότερες πληροφορίες & δηλώσεις συμμετοχής : απευθυνθείτε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας – Ρόδου 6 ή στο τηλ.: 2432 0 24594.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.