Δημήτρης Καπέλλας – Τοποθέτηση σε λεγόμενα της κας Αθανασίας Μερεντίτη

To ακούσαμε και αυτό!!!… Σουλα Μερεντιτη βουλευτής του ΠΑΣΟΚ (ακραία “φιλελεύθερο-εκσυγχρονίστρια” κουμπάρα του Σημίτη.) σε ραδιόφωνο των Τρικάλων…ανέφερε λοιπόν ότι..

0 114

To ακούσαμε και αυτό!!!… Σουλα Μερεντιτη βουλευτής του ΠΑΣΟΚ (ακραία “φιλελεύθερο-εκσυγχρονίστρια” κουμπάρα του Σημίτη.) σε ραδιόφωνο των Τρικάλων…ανέφερε λοιπόν ότι..

To ακούσαμε και αυτό!!!… Σουλα Μερεντιτη βουλευτής του ΠΑΣΟΚ (ακραία “φιλελεύθερο-εκσυγχρονίστρια” κουμπάρα του Σημίτη.) σε ραδιόφωνο των Τρικάλων…ανέφερε λοιπόν ότι.. “ένα από τα αιτία της σημερινής κρίσης είναι οι Δημόσιοι Υπάλληλοι”…προφανώς τους θεωρεί υπευθύνους ,αλλά και μεγάλο βάρος για το κράτος με υπέρογκους μισθούς !!! όπως χαρακτηριστικά ανέφερε..αυτά και άλλα πολλά φαιδρά είπε όπως.. “δεν με νοιάζει εμένα για τους Δημοσίους υπαλλήλους εξ άλλου αυτοί έχουν την μονιμότητα τους” κ.α. ακούσαμε σήμερα το πρωί στον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό, από το στόμα της εν λόγω κυρίας που θέλει να αυτοαποκαλείται και Βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ!!…
Βο-λευτής ίσως να είναι η κυρία Μερεντιτη….Βουλευτής και μάλιστα ενός Σοσιαλιστικού Κινήματος δεν το νομίζω!!!
(Για να μην θυμηθούμε παλιότερες δηλώσεις της κυρίας Μερεντιτη στα όργανα του κόμματος, συγκεκριμένα στη ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ότι …”ρίζα του κακού στην χώρα μας αποτελεί ο συνδικαλισμός και οι συνδικαλιστές που πήγαν την χώρα μας πίσω”)!!!! 
..όταν η κ.Μερεντιτη όντας Βουλευτής και μάλιστα του ΠΑΣΟΚ, αναφέρεται με αυτά τα απαξιωτικά λόγια για τον συνδικαλισμό και την συνδικαλιστική δράση έχω να πω ότι…η δεν γνωρίζει σε ποιο κόμμα είναι Βουλευτής!!..η…βαδίζει σε επικίνδυνα μονοπάτια…και…πάντως όχι σε αυτά ΕΝΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ που υποτίθεται υπηρετεί!!..
Η κ.Μερεντιτη καθώς φαίνεται έχει αναλάβει “εργολαβικά” εδώ και πολύ καιρό ένα λυσσαλέο πόλεμο κατά του συνδικαλισμού και των συνδικαλιστών και της κατασυκοφάντησης σε οτιδήποτε έχει να κάνει με το Δημόσιο και φυσικά όλων αυτών που υπηρετούν σ αυτό!!!…

(και επειδή εμείς δεν ξεχνάμε τόσο εύκολα….οσο η κ Μερεντιτη είναι η ίδια κυρία….που  πολιτευόταν κάποτε στις εκλογές του Νομού Τρικάλων με το σύνθημα Σουλα – Σουλα για μια …θεσούλα)!!!..

Το παραπάνω άρθρο μας εστάλη από τον κ. Δημήτρη Καπέλλα και δημοσιεύεται. Το παρών άρθρο δημοσιεύεται και στο προσωπικό blog του Δημήτρη Καπέλλα vathiprasino.blogspot.com

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.