Δήλωση υποψηφιότητας του Κωνσταντίνου Πορτίκα και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

0 2.886

Ο Κωνσταντίνος Πορτίκας, ένας νέος άνθρωπος που δραστηριοποιείται επαγγελματικό τόσο στο χωριό του, το Αγιόφυλλο όσο και στην Καλαμπάκα κατέρχεται υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης» και επικεφαλής τον Λευτέρη Αβραμόπουλο. «Αγαπώ το χωριό μου και θέλω κι εγώ να προσφέρω γι’ αυτό ώστε να διατηρηθούν οι παραδόσεις μας και να μεταλαμπαδευτούν στα παιδιά μας…Αυτή τη φορά βλέπω πως η νέα γενιά, στέκεται δίπλα σε έμπειρα στελέχη και όλοι μαζί ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον υποψήφιο δήμαρχο Λευτέρη Αβραμόπουλο, έναν άνθρωπο καταρτισμένο , δραστήριο με πρόγραμμα και όραμα!. Ενώνω λοιπόν κι εγώ τις δυνάμεις μου με την ομάδα της «Δύναμη Ευθύνης» για να φτιάξουμε την πόλη που ονειρευόμαστε, για να δώσουμε ξανά ζωή στα χωριά μας».

Κωνσταντίνος Πορτίκας

Ελεύθερος επαγγελματίας

 

Βιογραφικό

Ο Κωσταντίνος Πορτίκας έχει γεννηθεί το 1976 και κατάγεται από το Αγιόφυλλο της δημοτικής ενότητας Χασίων. Είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών.

Από νεαρή ηλικία ξεκινάει η εργασιακή του πορεία η οποία αφορά αρχικά την απασχόλησή του με οικοδομικές κυρίως εργασίες. Από το 1997–2004 δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Αγιόφυλλο , διατηρώντας καταστήματα εστίασης στο χωριό του ενώ από το 2004 έως και σήμερα είναι παράλληλα ιδιοκτήτης ταξί με έδρα το Αγιόφυλλο εξυπηρετώντας τους συγχωριανούς του όσον αφορά τις μετακινήσεις τους. Παράλληλα δραστηριοποιείται επαγγελματικά διατηρώντας καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και στην πόλη της Καλαμπάκας.

Τον συνδέουν άρρηκτοι δεσμοί με το χωριό του το οποίο υπεραγαπά και επισκέπτεται σχεδόν καθημερινά και αυτό αποτέλεσε τον βασικό παράγοντα που τον ώθησε να λάβει μέρος πρώτη φορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Πιστεύει ακράδαντα ότι οι νέοι άνθρωποι πρέπει να αναλάβουν ενεργό ρόλο στα κοινά του τόπου του, και όντας στο πλευρό του Λευτέρη Αβραμόπουλου θεωρεί ότι δύναται να αναπτυχθούν τα χωριά μας και να αποκτήσουν την αξία και την προσοχή που τους αρμόζει.

 

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr