Δήλωση υποψηφιότητας της Μαρίας Αναστασίου και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

0 362

Ακόμη μια νέα και δραστήρια γυναίκα, η δικαστική επιμελήτρια Μαρία Αναστασίου, εκφράζει τη στήριξή της στον υποψήφιο Δήμαρχο Μετεώρων Λευτέρη Αβραμόπουλο και συμμετέχει στην κοινή προσπάθεια της «Δύναμης Ευθύνης». Σε σχετική της δήλωσή επισημαίνει ότι «ο Δήμος μας και τα χωριά μας αξίζουν μια καλύτερη προοπτική, αξίζουν να αποκτήσουν νέα ταυτότητα πρωταγωνιστώντας στη νέα εποχή που ανοίγεται μπροστά μας. Σ’ αυτή τη κρίσιμη ώρα οφείλουμε όλοι να δηλώσουμε ενεργά την παρουσία μας και μέσα από μια προσπάθεια συλλογική να αγωνιστούμε με ήθος και δυναμισμό. Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος έχει ξεδιπλώσει μια σειρά προτάσεων για την ανάπτυξη του τόπου μας και είναι ικανός να μας εμπνεύσει για όλα όσα μπορούμε να πετύχουμε. Με σοβαρότητα και υπευθυνότητα στέκομαι λοιπόν κι εγώ στο πλευρό του, αποφασισμένη να διεκδικήσω για όλους μας».

Μαρία Αναστασίου

Δικαστική Επιμελήτρια Περιφέρειας Λάρισας – Δυτικής Μακεδονίας

 

Βιογραφικό σημείωμα

Η Μαρία Αναστασίου με καταγωγή από τη Μηλιά Ασπροποτάμου, είναι γεννημένη το 1965. Είναι παντρεμένη με τον Γεώργιο Μπούρα με τον οποίο έχουν αποκτήσει έναν γιο τον Χρυσοβαλάντη – Νικόλαο.

Ολοκληρώνοντας την φοίτησή της στο 3ο Γενικό Λύκειο Τρικάλων ξεκινάει η εργασιακή της πορεία αρχικά ως δακτυλογράφος στο Δικαστικό Μέγαρο Τρικάλων. Η διαρκής ανάγκη της για επιμόρφωση και εξέλιξη την ωθεί στην συνέχεια να προβεί στην διενέργεια εξετάσεων στο εφετείο Λάρισας , τις οποίες και ολοκληρώνει με επιτυχία. Το 1999 διορίζεται ως Δικαστική Επιμελήτρια στην Περιφέρεια Λάρισας – Δυτικής Μακεδονίας έχοντας ως έδρα το Πρωτοδικείο Τρικάλων, όπου και ασκεί τα καθήκοντά της έως και σήμερα.

Είναι η πρώτη φορά που κατέρχεται ως υποψήφια στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και οι σημαντικότεροι παράγοντες που την ώθησαν στη απόφαση αυτή είναι η διάθεσή της για προσφορά καθώς και η πεποίθηση ότι δουλεύοντας συλλογικά, με πρόγραμμα και σωστό σχεδιασμό δύναται να επιφέρουμε σημαντικές αλλαγές, αναβαθμίζοντας τον Δήμο μας και προάγοντας τα χωριά μας.

 

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr