Δήλωση υποψηφιότητας του Ευάγγελου Ντίνα και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

0 1.958

Και ο Ευάγγελος Ντίνας, μόνιμος κάτοικος Αγιοφύλλου και γνώστης βασικών θεμάτων της καθημερινότητας του χωριού του, εντάσσεται στον συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης». «Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος είναι ένας νέος άνθρωπος με όραμα για την περιοχή μας. Με διάθεση για δουλειά και αγάπη για τα χωριά μας συμπαρατάσσομαι κι εγώ μαζί του, διεκδικώντας ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας και για τον τόπο μας γενικότερα» δηλώνει .. «Μαζί του θα δουλέψουμε για έναν Δήμο Μετεώρων, όπως τον ονειρευόμαστε».

Ευάγγελος Ντίνας

Συνταξιούχος

 

Βιογραφικό Σημείωμα

Ο Ευάγγελος Ντίνας με καταγωγή από το Αγιόφυλλο Καλαμπάκας, όπου και διαμένει μόνιμα , είναι 69 χρονών. Είναι παντρεμένος με την Χριστίνα Καζαφέρη με την οποία έχουν αποκτήσει μία κόρη και έναν γιό.

Απασχολήθηκε στον αγροτικό και κτηνοτροφικό τομέα μέχρι την συνταξιοδότησή του, το 2021. Οι συγχωριανοί τον αποκαλούν «πολυεργαλείο» , καθώς είναι πάντα πρόθυμος να βοηθήσει και να επιλύσει όποιο πρόβλημα προκύπτει στο χωριό.

Υπήρξε μέλος του τελευταίου κοινοτικού Συμβουλίου, πριν η κοινότητα Αγιοφύλλου ενσωματωθεί στον πρώτο Καποδιστριακό Δήμο Χασίων. Είναι μόνιμο στέλεχος του εθελοντικού κινήματος Αγιοφύλλου και γνώστης όλων των θεμάτων που αφορούν το δίκτυο ύδρευσης του χωριού.

 

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr