Δήλωση Παναγιώτας Δριτσέλη: Αντί για εξαγγελίες έργων που άλλοι δρομολόγησαν, η ΝΔ να ασχοληθεί με όσα ταλαιπωρούν τον αγροτικό κόσμο

0 429

Οι θριαμβολογίες για την ένταξη του έργου υπογειοποίησης του αρδευτικού δικτύου του Νομού Τρικάλων στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης και η εξασφάλιση της χρηματοδότησής του αποτελεί έργο της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Το έργο εντάχθηκε πριν από τις εκλογές (πράξη υπ. αριθμ. 4705/2.7.2019). Αντίθετα αυτό που έκανε η ΝΔ τους 3 αυτούς μήνες που κυβερνά είναι να αυξήσει το αγροτικό ρεύμα κατά 20% και να “υποσχεθεί” στους αγρότες υδρομετρητές για το αγροτικό νερό τους, το οποίο σύμφωνα με βουλευτές και στελέχη της ΝΔ “θα πρέπει να ακριβύνει γιατί είναι σκανδαλωδώς φτηνό”.

Όλα όσα υποσχέθηκε η ΝΔ στους αγρότες αποδεικνύονται κενά περιεχομένου, καθώς ούτε το γάλα προστάτεψε, όπως υποσχόταν, ούτε το κόστος παραγωγής μείωσε, ούτε με το αγροτικό πετρέλαιο ασχολήθηκε.

Αντίθετα, όπως φαίνεται και στο προσχέδιο του προϋπολογισμού, αναμένεται επίθεση στο εισόδημα των αγροτών, μέσω της εξαίρεσης των δαπανών ΔΕΚΟ από το χτίσιμο του αφορολόγητου και την αύξηση των απαιτούμενων ψηφιακών συναλλαγών στο 30% από το 10% του εισοδήματος που είναι σήμερα, αλλά και της “διεύρυνση της βάσης του ΕΝΦΙΑ”, που θα πλήξει και τα αγροτεμάχια.

Κατά τα άλλα, οι τοπικοί κυβερνητικοί βουλευτές εξαγγέλουν έργα άλλων…

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr