Δήλωση και ευχαριστήριο του Φώτη Πάλλα για τις εκλογές της 21ης Μαΐου

0 988

Φίλες και φίλοι,

Νιώθω την ανάγκη να εκφράσω δημόσια τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες για την ψήφο εμπιστοσύνης που προσφέρατε ελεύθερα και αβίαστα τόσο στο πρόσωπό μου όσο και στη «ΝΙΚΗ» στις 21 Μαΐου 2023. Με βαθύτατο αίσθημα ευγνωμοσύνης, σφίγγω το χέρι και υποκλίνομαι σε όλους όσοι στήριξαν τον ανιδιοτελή αγώνα μου, που είχε ως ελατήρια τον πόνο για την Πατρίδα και την αγάπη προς τον Χριστό.

Σε διάστημα μικρότερο των είκοσι ημερών κατορθώσατε το μέχρι σήμερα ακατόρθωτο σε βουλευτικές εκλογές!

Απαντήσατε «ΝΑΙ»,  χωρίς περιστροφές και κάλπικες υποσχέσεις, στο άδολο κάλεσμα της «ΝΙΚΗΣ», να στήσουμε εντός του Ελληνικού Κοινοβουλίου ιερό ανάχωμα αντίστασης στις ανίερες συμμαχίες της επαίσχυντης ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑΣ που επιτίθεται κατά του ελληνορθόδοξου λαού, διαβάλλει την ιστορία του, αλλοιώνει την ταυτότητά του και υποθηκεύει το μέλλον του.

Συστρατευτήκατε και διαδώσατε το ελπιδοφόρο μήνυμα της «ΝΙΚΗΣ» σε κάθε γωνιά του νομού αλλά και της πατρίδος μας.

Ορθώσατε ανάστημα σ΄ έναν άνευ προηγουμένου πόλεμο με ψεύδη και συκοφαντίες που θα συνεχίσουν να εκτοξεύονται από το διαπλεκόμενο κατεστημένο της κομματοκρατίας κι όσους δουλικά το υπηρετούν.

Ας συνεχίσουμε, λοιπόν, όλοι μαζί τον αγώνα με τη βεβαιότητα πως η «ΝΙΚΗ» στις 25 Ιουνίου θα μπει στη βουλή και θα σταθεί εμπόδιο στις αντεθνικές, αντιλαϊκές και αντιορθόδοξες αποφάσεις, που το τέρας της κομματοκρατίας ετοιμάζει κατά του ελληνικού λαού και της χώρας μας αμέσως μετά τις εκλογές.

Με τιμή

Φώτιος Πάλλας

υποψήφιος βουλευτής με τη «ΝΙΚΗ»

στο νομό Τρικάλων

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr