Διαμαρτυρία για τα διόδια στη Λάρισα

Ανοιχτά για όλους, θα είναι τα διόδια Μοσχοχωρίου και Μακρυχωρίου μεθαύριο Κυριακή, για ορισμένες ώρες, καθώς η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Αυτοκινητιστών Θεσσαλίας, Κεντρικής Ελλάδας και Μακεδονίας, διοργανώνει εκδήλωση διαμαρτυρίας.

0 212

Ανοιχτά για όλους, θα είναι τα διόδια Μοσχοχωρίου και Μακρυχωρίου μεθαύριο Κυριακή, για ορισμένες ώρες, καθώς η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Αυτοκινητιστών Θεσσαλίας, Κεντρικής Ελλάδας και Μακεδονίας, διοργανώνει εκδήλωση διαμαρτυρίας. Ανοιχτά για όλους, θα είναι τα διόδια Μοσχοχωρίου και Μακρυχωρίου μεθαύριο Κυριακή, για ορισμένες ώρες, καθώς η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Αυτοκινητιστών Θεσσαλίας, Κεντρικής Ελλάδας και Μακεδονίας, διοργανώνει εκδήλωση διαμαρτυρίας με κεντρικό σύνθημα: “Ελεύθεροι δρόμοι για όλους. Δεν πληρώνουμε διόδια.” Η διαμαρτυρία θα διαρκέσει από τις 10:00 έως τις 13:00. Και, κατά την διάρκειά της, οι μπάρες των διοδίων θα είναι ανοιχτές και οι διερχόμενοι οδηγοί δεν θα πληρώνουν. Ταυτόχρονα, τα μέλη της Ομοσπονδίας θα μοιράσουν υλικό κατά της πολιτικής των εταιρειών των διοδίων που πλήττει θανάσιμα τον κλάδο τους.

Οι αυτοκινητιστές, συντονισμένοι πανελλαδικά με άλλες Ομοσπονδίες της χώρας, Σωματεία Οδηγών και φορείς που δρουν ενάντια στα διόδια θα προχωρήσουν σε αυτή τη μορφή διαμαρτυρίας, προκειμένου να καταγγείλουν την τιμολογιακή πολιτική των Εταιριών που διαχειρίζονται τους Σταθμούς Διοδίων.

 

Πηγή: ΕΡΤ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.