Δεν πληρώνω – Σβήνουμε τα φώτα στις 28 Οκτώβρη

Να σβήσουμε τα φώτα σε όλη την Ελλάδα την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου, από τις 7μ.μ. μέχρι τα ξημερώματα στις 7π.μ. της 29ης, να μείνουμε δηλαδή 12 ώρες χωρίς ρεύμα, καλούν τα μέλη του Κινήματος “Δεν Πληρώνω” τους πολίτες.

0 195

Να σβήσουμε τα φώτα σε όλη την Ελλάδα την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου, από τις 7μ.μ. μέχρι τα ξημερώματα στις 7π.μ. της 29ης, να μείνουμε δηλαδή 12 ώρες χωρίς ρεύμα, καλούν τα μέλη του Κινήματος “Δεν Πληρώνω” τους πολίτες. Να σβήσουμε τα φώτα σε όλη την Ελλάδα την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου, από τις 7μ.μ. μέχρι τα ξημερώματα στις 7π.μ. της 29ης, να μείνουμε δηλαδή 12 ώρες χωρίς ρεύμα, καλούν τα μέλη του Κινήματος “Δεν Πληρώνω” τους πολίτες.

Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

“Το χαράτσι στα σπίτια μας δεν θα επιβληθεί εάν αρνηθούμε να το πληρώσουμε τώρα. Πέραν της αντισυνταγματικότητας, εκτός του ότι η σημερινή κυβέρνηση δεν έχει καμία νομιμοποίηση, στην ουσία εμείς είμαστε αυτοί που μπορούμε να επιβάλλουμε το δίκαιο. Από εμάς περιμένουν να εισπράξουν και εάν το καταφέρουν θα μπορούν αν ισχυριστούν ότι νομιμοποιήσαμε τις επιλογές τους, είμαστε ανίσχυροι μπροστά τους, δεν καταφέραμε να εντάξουμε την ατομική μας αντίθεση στην συλλογική αντίσταση για να νικήσουμε.

Τι μας φοβίζει; Θα μας κόψουν το ρεύμα; Σκεφτήκαμε ποτέ ότι η ΔΕΗ μια επιχείρηση που περιμένει να εισπράξει δεν μπορεί να ξεμείνει από πελάτες; Ένα εκατομμύριο μόνο λογαριασμοί εάν δεν πληρωθούν, η ΔΕΗ δεν μπορεί να αντέξει. Και θα αναγκαστούν να υποχωρήσουν. Θα στείλουν την οφειλή στα δημόσια ταμεία; Να τη στείλουν και να περιμένουν … Εμείς ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ και θα τους ανατρέψουμε”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.