Δείπνο στην ομάδα της Κρύας Βρύσης από το Fast Food STOP

Δείπνο στην ομάδα της Κρύας Βρύσης παρέθεσε το Fast Food STOP της πόλης μας την Κυριακή το βράδυ.

0 213

Δείπνο στην ομάδα της Κρύας Βρύσης παρέθεσε το Fast Food STOP της πόλης μας την Κυριακή το βράδυ.

Δείπνο στην ομάδα της Κρύας Βρύσης παρέθεσε το Fast Food STOP της πόλης μας την Κυριακή το βράδυ. Οι ιδιοκτήτες του καταστήματος κ.κ Αλεξίου και Σαλονικίδης πρόσφεραν στην ομάδα της Κρύας Βρύσης ένα πλούσιο δείπνο στον χώρο του Fast Food με σουβλάκια, σαλάτες και άλλα εδέσματα.

Η Διοίκηση, ο προπονητής κ Γιώργος Αλμπάνης και οι ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν όλοι μαζί λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων και να σχολιάσουν τις “ποδοσφαιρικές εξέλίξεις” τις οποίες θα ξανασυντήσουν από το νέο έτος.

Η Διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές ευχαριστούν την Διεύθυνση του Fast Food STOP, κ.κ Αλεξίου και Σαλονικίδη, για την προσφορά τους προς την ομάδα και τους εύχονται πάντα καλές δουλειές, χρόνια πολλά για τις Άγιες ημέρες που έρχονται και καλή χρονιά.

Επίσης η Διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές στέλνουν πολλές ευχές για καλή χρονιά, υγεία και ευτυχία σε όλους τους φιλάθλους που είναι κοντά τους!

vlaxava IMG 0264vlaxava IMG 0279

vlaxava IMG 0269vlaxava IMG 0270vlaxava IMG 0272vlaxava IMG 0273vlaxava IMG 0274vlaxava IMG 0275vlaxava IMG 0277vlaxava IMG 0281vlaxava IMG 0289

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.