Δασαρχείο Καλαμπάκας – Εορτή και πανήγυρη στο Κουκουφλί Ασπροποτάμου

Το Δασαρχείο Καλαμπάκας με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας Σταγών και Μετεώρων κ.κ. Σεραφείμ, θα εορτάσει, όπως κάθε χρόνο, τη Μεταμόρφωση του Σωτήρος την Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010 στον πανηγυρίζοντα ομώνυμο Ιερό Ναό στη θέση Κουκουφλί Ασπροποτάμου.

0 104

Το Δασαρχείο Καλαμπάκας με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας Σταγών και Μετεώρων κ.κ. Σεραφείμ, θα εορτάσει, όπως κάθε χρόνο, τη Μεταμόρφωση του Σωτήρος την Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010 στον πανηγυρίζοντα ομώνυμο Ιερό Ναό στη θέση Κουκουφλί Ασπροποτάμου. Το Δασαρχείο Καλαμπάκας με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας Σταγών και Μετεώρων κ.κ. Σεραφείμ, θα εορτάσει, όπως κάθε χρόνο, τη Μεταμόρφωση του Σωτήρος την Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010 στον πανηγυρίζοντα ομώνυμο Ιερό Ναό στη θέση Κουκουφλί Ασπροποτάμου όπου βρίσκονται οι μόνιμες εγκαταστάσεις της Δασικής Υπηρεσίας. Σήμερα Πέμπτη 5 Αυγούστου το απόγευμα και ώρα 7η απογευματινή θα τελεσθεί η ακολουθία του εσπερινού.
Την Παρασκευή 6 Αυγούστου και ώρα 7.30 πρωινή θα αρχίσει ο Όρθρος και στη συνέχεια η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετ’ αρτοκλασίας.
Παρακαλούνται οι φιλέορτοι όπως τιμήσουν την Εορτή και Πανήγυρη.
Από το Δασαρχείο Καλαμπάκας θα αναχωρήσει λεωφορείο την Παρασκευή το πρωί ώρα 7.30 για το Κουκουφλί Ασπροποτάμου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.