Ανακοίνωση της Δ.Ε.Υ.Α Μετεώρων για λανθασμένους λογαριασμούς – Συγνώμη στους καταναλωτές

1 999

Από τη Δ.Ε.Υ.Α. Μετεώρων ανακοινώνεται ότι στους λογαριασμούς του 5ου διμήνου του έτους 2019 στον Β΄ τομέα της Καλαμπάκας, λόγω σφάλματος του λογισμικού εφαρμογής διαχείρισης ύδρευσης, δηλώθηκε ως ημερομηνία λήξης του λογαριασμού η «2-3-2019» αντί της ορθής ημερομηνίας «2-3-2020», με αποτέλεσμα να χρεωθούν εσφαλμένα τόκοι στους ανωτέρω λογαριασμούς.

Το σφάλμα διορθώθηκε στην εφαρμογή διαχείρισης ύδρευσης της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. και για τους καταναλωτές που προσέρχονται στο ταμείο της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. με τον λανθασμένο λογαριασμό εκδίδεται νέος λογαριασμός που δεν περιέχει τους τόκους.

Για όσους καταναλωτές πλήρωσαν ήδη τους εν λόγω λογαριασμούς (μέσω τραπέζης, με winbank internet banking κ.λπ.) θα πιστωθεί στο ταμείο το σωστό ποσό και οι τόκοι που εσφαλμένα χρεώθηκαν θα πιστωθούν ως προκαταβολή στον επόμενο λογαριασμό.

Η Δ.Ε.Υ.Α. Μετεώρων ζητά συγγνώμη από τους καταναλωτές για τους λανθασμένους λογαριασμούς, καθώς και για την καθυστερημένη ενημέρωσή τους.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

  1. Μαύρη Τουλίπα λέει

    Δεν είναι η πρώτη φορά, μια εκ παραδρομής μια το λογισμικό κάτι πάει στραβά ας ελπίσουμε ότι θα είναι και η τελευταία “δικαιολογία”

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.