Χρυσή Αυγή Τρικάλων: Ερώτηση στη Βουλή για την αναστολή των εξετάσεων υποψηφίων οδηγών λόγω κινητοποιήσεων των εξεταστών

0 720

Ερώτηση σχετικά με την αποχή των εξεταστών οδήγησης, με αποτέλεσμα υποψήφιοι οδηγοί, αλλά και ιδιοκτήτες σχολών οδηγών, να περιέλθουν σε δύσκολη κατάσταση,κατέθεσε ο βουλευτής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Παναγιώτης Ηλιόπουλος.

Αναλυτικότερα η ερώτηση έχει ως εξής:

ΠΡΟΣ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

ΘΕΜΑ: «Αναστολή των εξετάσεων υποψηφίων οδηγών λόγω κινητοποιήσεων των εξεταστών»

Σε αποχή από τις εξετάσεις των υποψηφίων οδηγών προχωρούν από την επόμενη εβδομάδα οι εξεταστές λόγω της συνέχισης του καθεστώτος απλήρωτης εργασίας αυτών που μετέχουν στις επιτροπές που διενεργούν τις εξετάσεις υποψηφίων οδηγών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδος, καλεί σε αποχή από τις εξετάσεις υποψηφίων οδηγών είτε αυτές γίνονται εντός είτε εκτός ωραρίου εργασίας. Η εξέλιξη αυτή έχει επιπτώσεις αναμφίβολα τόσο στους υποψηφίους όσο και στις σχολές οδηγών που δεν μπορούν να ολοκληρώσουν τις διαδικασίες για την απόκτηση άδειας οδήγησης.

Ερωτάται ο αρμόδιος υπουργός:

Τι σκοπεύετε να κάνετε ενόψει των κινητοποιήσεων που ήδη υλοποιούνται και οι οποίες οδηγούν σε αναστολή των εξετάσεων των υποψηφίων οδηγών για αόριστο χρονικό διάστημα;

Αθήνα, 14/09/2018

Ο ερωτών Βουλευτής
Παναγιώτης Ηλιόπουλος
Βουλευτής Μαγνησίας
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Από το Γραφείο Τύπου της Τ.Ο Τρικάλων του ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ -ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr