Χριστούγεννα με υψηλότερες από τις κανονικές θερμοκρασίες – Το Σαββατοκύριακο βροχές με χιόνια στα ορεινά

0 501

Παρασκευή 25-12-2020, Χριστούγεννα Συννεφιά με διαστήματα ηλιοφάνειας, ομίχλες τη νύχτα και τις πρωινές ώρες. Λίγες βροχές στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Θεσσαλία, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα, πιθανόν και την Κρήτη.

Άνεμοι, Νοτιοδυτικοί, στα πελάγη 4-6 Μποφόρ. Θερμοκρασίες, στα ηπειρωτικά από 0 έως 19, στις νησιωτικές περιοχές από 11 έως 20 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, συννεφιά με διαστήματα ηλιοφάνειας, ομίχλες τη νύχτα και το πρωί. Οι άνεμοι Νοτιάδες 3-4 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 6 έως 16 βαθμούς.

Στην Αττική, ηλιοφάνεια με συννεφιά, ομίχλες τη νύχτα και το πρωί. Οι άνεμοι Νοτιάδες, 3-4 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 8 έως 18 βαθμούς.

Σάββατο και Κυριακή, 26-27/12/2020

Το Σάββατο αλλαγή του καιρού στη δυτική Ελλάδα σταδιακά την Κυριακή και στην υπόλοιπη χώρα με συννεφιά, βροχές, στις θαλάσσιες-παραθαλάσσιες περιοχές καταιγίδες, και χιόνια κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι Νοτιάδες, στα πελάγη 6-8 Μποφόρ και η θερμοκρασία σε πτώση.

Δευτέρα και Τρίτη, 28-29/12/2020
Σταδιακή βελτίωση του καιρού με ηλιοφάνεια και παροδική συννεφιά, εξαίρεση οι τοπικές βροχές, λίγα χιόνια στα ορεινά της δυτικής χώρας και βροχές στα νησιά του ανατολικού και νότιου Αιγαίου.

του Μετεωρολόγου Μιχάλη Σιούτα

από makthess

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.