Χρήστος Παπαγεωργίου – Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό του Χρήστου Σινάνη Στο Γενικό Καλαμπάκας

0 653

Χρήστος Παπαγεωργίου

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό του Χρήστου Σινάνη Στο Γενικό Καλαμπάκας

Γεννήθηκα στην Κρύα Βρύση Καλαμπάκας, όπου και τελείωσα το Δημοτικό. Στη συνέχεια φοίτησα στο Γυμνάσιο και το λύκειο Καλαμπάκας από όπου και αποφοίτησα. Είμαι πτυχιούχος του φυσικού τμήματος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διδακτική και φιλοσοφία των Φυσικών Επιστημών.

Υπηρέτησα επί διετία τη στρατιωτική μου θητεία και από το 1985 διαμένω μόνιμα στην Καλαμπάκα. Από το 1985 έως το 2000 ασχολήθηκα με φροντιστήρια Μ.Ε στην πόλη της Καλαμπάκας και δίδαξα επί 16 χρόνια ως καθηγητής- φροντιστής το μάθημα της φυσικής.

Το 2000 διορίστηκα στο Δημόσιο όπου υπηρετώ μέχρι σήμερα. Υπηρέτησα στο 3° Λύκειο Τρικάλων, στα Γυμνάσια Οξύνειας και Αμπελιών, στο Ενιαίο Λύκειο Καλαμπάκας και στο 1° και 2° Γυμνάσιο Καλαμπάκας.

Υπήρξα μέλος των Δ.Σ στους πολιτιστικούς συλλόγους Καλαμπάκας και Κρύας Βρύσης και πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού σχολείου Καλαμπάκας.

Από το 2014 μέχρι και σήμερα είμαι Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου
Μετεώρων.

Είμαι παντρεμένος με τη Χρυσούλα Δάντζερα, Ειρηνοδίκη Καρδίτσας και έχουμε μία κόρη τη Μαρία Ραφαέλα που σπουδάζει στο τμήμα Δημοσιογραφίας και μέσων Μαζικής επικοινωνίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.