Χρήστος Κτενάς: Μήνυμα προς τον Δήμαρχο και αρμόδιο Αντιδήμαρχο

0 655

Κύριοι λόγω της γιορτινής ημέρας ( Παγκόσμια Ημέρα Ζώων – 4 Οκτωβρίου 2021 ),
Όσον αφορά τα αδέσποτα, όσα “τρικ”και να κάνετε, και με όποιο “ομοιομουμιοκατασκευασμα” θα προσπαθήσετε να ξεπεράσετε τα γενόμενα των δύο χρόνων σας, είναι λογικό ν αποτύχετε διότι μιλάτε και ξοδεύετε χρήματα κυρίως για μελλοντικά παραγώμενα.

Δεν θα πετύχετε ούτε σε αυτά εκβιάζοντας πρόσωπα καταστάσεις και ανάγκες οικογενειαρχών.

Ενώ είχατε δωρεάν και προσυμφωνημένη λύση, υποκύψατε και συνεχίζετε με μια πεπατημένη του παρελθόντος εσείς και οριζόμενοί σας μέχρι πρότινος με κάποιους μάλιστα καταγγέλοντές σας απ το Συλλογο (ΦΥ.ΣΙ.ΚΑ) που εσείς οι ίδιοι ζητήσατε να συσταθεί.

Το μυστικό της ” επιτυχίας” το απεμπολήσατε παρ όλο που γνωρίζατε το όποιο και πολλαπλό επιπλέον κόστος, προτιμήσατε να το μεταβιβάσετε στους Δημότες με το επιπλέον κόστος ανάθεσης στους έμμεσα εκβιαζόμενους.

Αναλογιστείτε μόνο τα λειτουργικά έξοδα που ήδη ανακοινώσατε για προσλήψεις 3 τουλάχιστον ατόμων που θ ασχολούνται με τ αδέσποτα για το τρίμηνο από 1-10-2021 μέχρι 31-12-2021

Καλό θα ήταν να προσθέσετε στην επόμενη ανακοίνωσή σας και την αμοιβή του Κτηνιάτρου και αναλώσιμων.

Λύση δεν θα δώσετε όπως λειτουργείτε, σκαρφιζόμενοι μάλιστα διάφορα ή λέγοντας φταίνε μόνο άλλοι ή ο Κτενάς που όπως λέτε δε συνεργάζεται.

Απορώ…γιατί στο συγκεκριμένο μέσον ενημέρωσης κανείς δε σας ρωτάει…

“Που και σε τι δε συνεργάζεται ο Κτενάς?”

Εσείς οι ίδιοι δεν λύσατε όποια συνεργασία με τον ΚΤΕΝΑ παντός καιρού και τη ΣΤΕΓΗ με το αιτιολογικό μπορείτε μόνοι σας?

Εγώ δεν αναρωτιέμαι…. λυπάμαι μόνο.

Για ένα σας συγχαίρω, ενώ γνωρίζετε την πραγματικότητα, καταφέρνετε και περνάτε μέσω άλλων μια υποτιθέμενη διφορούμενη κατάσταση υποσχόμενοι πάρα πολλά για το μέλλον αυτής, κάτι το οποίο έπρεπε να έχετε κάνει στο παρελθόν.

Κτενάς Χρήστος

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.