«Μπαλάντες για ένδοξους ποιητές» την Κυριακή στο ΑΕΡΙΝΟ

Μια ακόμη σπουδαία μουσική βραδιά έχει ετοιμάσει για όλους μας το μουσικό καφέ ΑΕΡΙΝΟ.

0 235

Μια ακόμη σπουδαία μουσική βραδιά έχει ετοιμάσει για όλους μας το μουσικό καφέ ΑΕΡΙΝΟ.

Μια ακόμη σπουδαία μουσική βραδιά έχει ετοιμάσει για όλους μας το μουσικό καφέ ΑΕΡΙΝΟ.

Ο Αποστόλης Δημητρακόπουλος & η Νατάσσα Χρηστίδου, συνεργάτες, επί σειρά ετών, σας προσκαλούν στο Music/Cafe-Bar Αέρινο στην Καλαμπάκα την Κυριακή 27 Οκτώβρη 2013 για μία βραδιά με τραγούδια από διάφορα μέρη του κόσμου, που χαρακτήρισαν ολόκληρες εποχές.

Μαζί μ’ αυτά παρουσιάζουν επιλεγμένα κομμάτια από την δισκογραφία τους. Συγκεκριμένα από τα cd «Στάχυ» «Δεύτερη Ευχή» & «Στην Άκρη της Ζωής».

Η μουσική τους παράσταση έχει τίτλο «Μπαλάντες για ένδοξους ποιητές» μια μικρή παράφραση που αναφέρεται στο γνωστό ποίημα του Κ.Καρυωτάκη και επιχειρεί να ψηλαφήσει την πολύποικιλότητα της σημερινής πραγματικότητας,με μία κιθάρα και δύο φωνές…
Από τον Μεσαίωνα ως τις μέρες μας ,συντροφιά με τους:
Bob Dylan, John Denver, Led Zeppelin, Jefferson Airplane, Beatles,Who, Jethro Tull, Doors, Kinks, Simon & Garfunkel, Eric Burdon & the Animals, Steeleyee Span, Sandy Denny, Patty Smith, Leonard Cohen, Cheryl Wheeler, Johnny Cash, Melanie Safka, Dik-Dik, Leo Ferre, Edith Piaf, Amalia Rodrigues, Gilbert Becaud, Salvatore Adamo, Ennio Morricone,Atahualpa Yupanqui, Guillame de Machaut,τραγούδια από τις Νήσους των Εβρίδων, από την Κάτω Ιταλία, Ιρλανδέζικες μπαλάντες και επιλεγμένα ελληνικά τραγούδια….

Και ορισμένα τραγούδια μας από το κανάλι μας στο You Tube, στο OnTubebest όπως και στο STAXYTV μπορείτε να ακούσετε πολλά από την προσωπική μας δισκογραφία..

Εισοδος 3 ευρω! – Τηλ.Επικοινωνιας 6974816991 – Ωρα εναρξης 10.00μμ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.