Ασταμάτητος ο Λευτέρης Αβραμόπουλος και “πιστός” σε όλες τις αρμοδιότητες και στα πιστεύω του…

0 606

Ασταμάτητος συνεχίζει να είναι ο Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Μετεώρων κ. Λευτέρης Αβραμόπουλος ο οποίος καθημερινά βρίσκεται και σε άλλο μέρος, χιλιόμετρα μακριά, παραμένοντας όμως πιστός στις επαγγελματικές υποχρεώσεις του, κοντά στους συμπολίτες του και στα… πιστευω του!

Ξεκινώντας από τη Δευτέρα, βρέθηκε στο Υπουργείο Μετανάστευσης όπου κόπηκε η βασιλόπιτα των Δομών Βορείου Ελλάδας όπου εκείνος είναι Διοικητής στην Δομή Βέροιας.

Στη συνέχεια βρέθηκε στο Ζάππειο όπου πραγματοποιήθηκε ο απολογισμός των τριών χρόνων λειτουργίας του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, από τον ίδιο τον υπουργό, Νότη Μηταράκη, παρουσία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το απόγευμα της Τρίτης βρέθηκε στην Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μετεώρων ως επικεφαλής της Μείζωνος αντιπολίτευσης και σήμερα του Αγίου Αθανασίου βρέθηκε στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίου Αθανασίου Εράτυρας γράφοντας σχετικά:

Του Αγίου Αθανασίου σήμερα και όπως κάθε χρόνο βρέθηκαστην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίου Αθανασίου Εράτυρας, κοντά στον πατέρα Νικηφόρο, που από τα νεανικά μου χρόνια με καθοδηγεί, μιλώντας μου για Χριστό και αγάπη.

Μαζί με εκατοντάδες πιστούς τιμήσαμε με κάθε μεγαλοπρέπεια τη μνήμη του Αγίου Αθανασίου.

Χρόνια πολλά, με πίστη και ελπίδα…

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.