Ασφαλτόστρωση στο σημείο του μνημείου «Παπαθύμιου Βλαχάβα»

0 988

Κάνοντας πράξη την υπόσχεση του κ. Δημάρχου Θεόδωρου Αλέκου , συνεργείο του Δήμου Μετεώρων προχώρησε και ολοκλήρωσε  την ασφαλτόστρωση στον χώρο όπου βρίσκεται η  προτομή του ήρωα  Παπά-Θύμιου Βλαχάβα στην Τ.Κ Βλαχάβας .

Με ταχείς διαδικασίες, μηχανήματα του Δήμου ολοκλήρωσαν την επίστρωση σε ολόκληρο τον χώρο γύρω από το μνημείο , ρίχνοντας 60 τόνους πίσσας . Τις εργασίες επέβλεψε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος έργων κ. Γιώργος Θώμος .

Η Δημοτική αρχή του κ. Αλέκου αναγνωρίζει πως τα χωριά μας χρειάζονται όλη μας τη προσοχή και για αυτό το λόγο, προχωράει σε βελτιωτικές δράσεις με σκοπό την σταδιακή βελτίωση προβληματικών τμημάτων τοπικών κοινοτήτων αλλά και την καλλωπιστική διαμόρφωση χώρων  σε διάφορα σημεία του Δήμου μας.

Συγκεκριμένα ,κατανοώντας πως στο συγκεκριμένο χώρο  τιμούμε κάθε χρόνο  με  την δέουσα λαμπρότητα  την μνήμη του τοπικού μας  ήρωα Παπα-Θύμιου , θεωρήθηκε άμεση ανάγκη η βελτίωση και η διαμόρφωση  του συγκεκριμένου σημείου  πριν τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις. Δυστυχώς , να υπενθυμίσουμε , πως η εκδήλωση των “Βλαχάβειων” ακυρώθηκε λόγω πένθους για την απώλεια ενός νέου παιδιού της περιοχής μας.

 

Από το Γραφείο του Δημάρχου

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr